Mercedes-AMG GT Coupé

Mercedes-AMG GT Coupé: dynamische sportatleet in het wereldwijde sportwagensegment. 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-AMG GT Coupé rijden?

Kopen vanaf

€ 200.764

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-AMG GT Coupé

19C0240_029
19C0241_001

Exterieurdesign: kies voor een dynamisch uiterlijk. 

De lichtsignatuur van de high-performance led-koplampen hebben gelijkenissen met de lichten van de AMG GT 4-Door Coupé. Een trifunctionele, boogvormige lichtgeleider zorgt voor de dagrijverlichting, het positielicht en de richtingaanwijzers. De AMG GT is voorzien van twee ronde dubbele uitlaten. Aan de onderzijde heeft de auto zwart generfde dorpelverbreders, wat zorgt voor een dynamisch uiterlijk. Als optie kan de AMG GT onder andere worden voorzien van Y-spaaks lichtmetalen velgen.

20C0379_011

Interieurdesign: middenconsole als eyecatcher. 

Net als in de andere AMG-modellen is ook hier de middenconsole met zijn gestileerde V8-design een echte eyecatcher. De AMG GT Coupé beschikt over innovatieve, gekleurde displaytoetsen. Hiermee kunnen de instellingen voor transmissie, onderstel, ESP® (elektronisch stabiliteitsprogramma), uitlaat, achterspoiler en start-stopsysteem geregeld worden. Onderdeel van de ESP® is AMG DYNAMICS. Deze rijdynamiekregeling zorgt onder meer voor een exacte dosering van de vermogensverdeling op de achteras. De displaytoetsen worden aangevuld met twee tuimelschakelaars voor de rijprogramma’s en de volumeregeling.

19C0118_043

Een kwestie van grip: de nieuwe generatie AMG-stuurwielen.

De AMG-stuurwielen kenmerken zich door een sportief design, een afgevlakte onderzijde met een dik beklede rand en een intuïtieve bediening. Het stuurwiel is bekleed met zwart nappaleer en is voor optimale grip geperforeerd op het greepgedeelte. Dankzij de geïntegreerde touch control-buttons kunnen alle functies van het digitale combi-instrument en het multimediadisplay direct op het stuurwiel worden aangestuurd. Hierdoor kan de bestuurder zich volledig op het rijden concentreren en hoeven de handen niet van het stuur gehaald te worden.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-AMG GT Coupé

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op