Vito Tourer

De nieuwste Vito Tourer is een expert op het gebied van professioneel personenvervoer en ontwikkeld door een echte bedrijfswagenpecialist.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Vito Tourer rijden?

Kopen vanaf

€ 40.530

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Vito Tourer

20C0093_031
vito_rood_facelift_nl_16-9_rgb

Nog veiliger, innovatiever en comfortabeler.

De nieuwste Vito levert het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten. En de bedrijfswagen zet op een aantal fronten nog een stap extra. Met een 9G-TRONIC automaat voor groot rijcomfort, slimme rijassistentiesystemen zoals DISTRONIC en een vernieuwd infotainmentsysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

vans506385-1

Altijd comfortabel.

De ergonomische vormgeving zorgt ervoor dat u ook tijdens langere ritten comfortabel zit. En welk weertype het ook is, in de Tourer zit u goed. Airconditioning is als optie leverbaar. Evenals stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder. Dankzij de elektromechanische stuurbekrachtiging en de opties TEMPOMAT, multifunctioneel stuurwiel met verstelbare stuurkolom en boordcomputer wordt uw werk makkelijker. En omdat succes begint met een goede opslag, is de Vito Tourer uitgerust met vele handige opbergvakken.

microsoftteams-image

Highlights van de standaarduitrusting. 

Iedereen profiteert van de voorbeeldige veiligheids- en hulpsystemen in de Vito Tourer: u, uw passagiers en zelfs de andere weggebruikers. Tot de eersteklas veiligheidsuitrusting in de Vito Tourer behoren bijvoorbeeld standaard de zijwindassistent en het concentratiehulpsysteem ATTENTION ASSIST. Daar komen nog airbags en vastklikwaarschuwingen voor bestuurder en passagier bij. Als optie zijn zijdelingse airbags en windowbags verkrijgbaar. Als optie kunt u rekenen op het actieve remhulpsysteem, de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de spoor- en dodehoekassistent.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Vito Tourer

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op