Vito Gesloten Bestelwagen

De nieuwste Vito Gesloten Bestelwagen brengt u verder – op de weg én op het gebied van zakelijk succes. 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen rijden?

Kopen vanaf

€ 23.850

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen

20C0373_101
21C0120_004

Nog innovatiever, veiliger en comfortabeler. 

De nieuwste Vito levert het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten. En de bedrijfswagen zet op een aantal fronten nog een stap extra. Met een 9G-TRONIC automaat voor groot rijcomfort, slimme rijassistentiesystemen zoals DISTRONIC en een vernieuwd infotainmentsysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

vitogb2

Genoeg laadruimte voor uw lading. 

De Vito Gesloten Bestelwagen beschikt over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een laadruimlengte van maar liefst 3 meter (in het geval van de lange Gesloten Vito Bestelwagen) kunt u veel lading kwijt. Dankzij de scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd. Met de optionele schuifdeur links beschikt de bedrijfswagen over drie laadopeningen. De grote deuropeningen en lage laaddrempel vergemakkelijken het laden. Voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen. 

vitogb4-1

Highlights van de standaarduitrusting.

Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Dit behoort tot de standaarduitrusting van de Vito, net als het parkeerpakket. Dit systeem helpt dankzij de actieve parkeerassistent bij het zoeken naar een geschikte parkeerplek. Daarnaast heeft de bedrijfswagen onder meer een dodehoekassistent en rijlichtassistent. Windowbags aan bestuurders- en bijrijderszijde kunnen bij een zware aanrijding van opzij het risico op hoofd- en gezichtsletsel beperken.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op