Vito Gesloten Bestelwagen

De Vito Gesloten Bestelwagen: voor al uw vervoerstaken. Een bestelwagen met een ster voor professioneel transport. Nu in een nieuwe uitvoering.
mercedes-benz

Met grote laadruimtes en flexibele aanpassingsmogelijkheden is onze Vito Gesloten Bestelwagen ideaal als mobiele werkplaats voor het vervoer van goederen, materialen, gereedschap en machines. Met een comfortabele chauffeursruimte en een ergonomisch design biedt de Vito comfort en gebruiksgemak tijdens lange werkdagen. De sterke motor zorgt voor betrouwbare leveringen en stabiele prestaties in alle sectoren. Waar u ook voor kiest - de Vito Gesloten Bestelwagen kan tegen een stootje.

6,8 - 8,7 l/100 km Gecombineerd verbruik | Max. 1189 kg Laadvermogen | Tot 6,6 m3 Laadruimtevolume | Tot 140 kW Vermogen

Kopen vanaf

€ 34.660

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen

23c0249-1002
23c0249-1005

Nog innovatiever, veiliger en comfortabeler. 

De nieuwste Vito levert het welbekende rijplezier, comfort en prestaties zoals u van Mercedes kunt verwachten. En de bedrijfswagen zet op een aantal fronten nog een stap extra. Met een 9G-TRONIC automaat voor groot rijcomfort, slimme rijassistentiesystemen zoals DISTRONIC en een vernieuwd infotainmentsysteem is de Vito de ideale nieuwe collega voor alle harde werkers.

23c0249-0016

Genoeg laadruimte voor uw lading. 

De Vito Gesloten Bestelwagen beschikt over genoeg ruimte om alles mee te nemen. Met een laadruimlengte van maar liefst 3 meter (in het geval van de lange Gesloten Vito Bestelwagen) kunt u veel lading kwijt. Dankzij de scheidingswanden kan de Vito volledig op uw wensen worden afgestemd. Met de optionele schuifdeur links beschikt de bedrijfswagen over drie laadopeningen. De grote deuropeningen en lage laaddrempel vergemakkelijken het laden. Voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid bij het laden en lossen. 

23c0246-009

Highlights van de standaarduitrusting.

Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Dit behoort tot de standaarduitrusting van de Vito, net als het parkeerpakket. Dit systeem helpt dankzij de actieve parkeerassistent bij het zoeken naar een geschikte parkeerplek. Daarnaast heeft de bedrijfswagen onder meer een dodehoekassistent en rijlichtassistent. Windowbags aan bestuurders- en bijrijderszijde kunnen bij een zware aanrijding van opzij het risico op hoofd- en gezichtsletsel beperken.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Vito Gesloten Bestelwagen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op