V-Klasse

Geniet van luxueuze ruimte die zijn gelijke niet kent. Zo comfortabel als een limousine – met maximaal 8 zitplaatsen.
mercedes-benz

Ga voor een rij-ervaring volledig op uw maat met de Mercedes-Benz V-Klasse. Maak zowel het interieur als exterieur nog individueler, sportiever of exclusiever met de AMG Line, V-Klasse Exclusive of V-Klasse AVANTGARDE pakketten. Rijd altijd veilig dankzij onze talrijke assistentiesystemen. Er is ruimte genoeg voor meerdere personen - tot wel 8 zitplaatsen - en voor bagage met een laadruimte van 610 tot 5.010 l. Ontdek nu ook de nieuwe facelift van de V-Klasse.

6,9 - 8,8 l/100 km Brandstofverbruik gecombineerd | 120 - 174 kW Vermogen | Tot 8 zitplaatsen in het interieur | 610 - 5.010 l Bagageruimtevolume

Kopen vanaf

€ 54.395

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz V-Klasse

23c0244-012
23C0247_1001

Het exterieur van de V-Klasse.

Voorkant, zijkant of achterkant. Al op het eerste gezicht wordt duidelijk: de V-Klasse is een uitstekend voorbeeld van Mercedes-Benz design. Indien gewenst kan het markante exterieur nog verder worden geïndividualiseerd, bijvoorbeeld met het nightpakket, AMG Line, de AMG-spoilerrand en veel aantrekkelijke lichtmetalen velgen.

23c0244-026

Het interieur van de V-Klasse.

Het moderne en royaal vormgegeven interieur is op het gebied van ergonomie, kwaliteit en uitstraling toonaangevend onder de MPV's. Nog exclusiever en sportiever wordt het interieur onder andere met het interieur AMG Line en designpakket interieur of de uitrustingslijn V-Klasse EXCLUSIVE of V-Klasse AVANTGARDE.

23c0142-001

De V-Klasse is veiliger dan ooit.

Met de standaardfeature Crosswind Assist krijgt de bestuurder ondersteuning bij het op koers houden van de V-Klasse in het geval van harde zijwind. Daarnaast herkent de Active Brake Assist een dreigende aanrijding met een andere auto en geeft het dan eerst een visuele en een akoestische waarschuwing. Een andere veiligheidsfeature is de optionele Highbeam Assist Plus. In de grootlichtmodus stelt dit systeem de bestuurder in staat om te profiteren van een brede verlichting van de weg, zonder dat andere weggebruikers worden verblind. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz V-Klasse

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op