Sprinter Tourer

De Sprinter Tourer heeft alles voor een perfecte rit, waar u ook naartoe gaat. 
mercedes-benz

Neemt u plaats.

Kies voor de nieuwste Sprinter Tourer met een ruim interieur, waar de bestuurder en, afhankelijk van de uitrusting, tot 8 passagiers comfortabel kunnen zitten – zelfs op lange ritten.

9,3 - 12,3 l/100 km Gecombineerd verbruik | Tot 5,4 m3 Laadruimtevolume | Tot 9 zitplaatsen in het interieur | Tot 140 kW Vermogen

Kopen vanaf

€ 41.160

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Sprinter Tourer

18C0280_007 (1)
sprinter-blok4

De Sprinter Tourer geeft u altijd de juiste uitvoering voor uw transporttaken. 

De Sprinter Tourer geeft u eindeloos veel mogelijkheden. Zo vindt u altijd de juiste uitvoering voor uw transporttaken. De bedrijfswagen biedt comfort door luchtvering, ergonomische stoelen en een volautomatische airco. U kunt veilig op weg met de afstandsassistent DISTRONIC die de ingestelde afstand ten opzichte van het verkeer voor u aanhoudt. Daarnaast zorgt een 360°-camera en de Active Brake Assist voor nog meer zekerheid. Met de connectiviteitsoplossingen van Mercedes PRO haalt u alles uit uw Sprinter Tourer.

sprinter-tourer2

Aanpassen in een handomdraai. 

De Sprinter Tourer biedt de veelzijdigheid die past bij de wensen van de inzittenden: voor kinderen zijn de achterbanken met smalle stoelen bijvoorbeeld heel geschikt. Als de banken niet worden gebruikt, kunnen deze dankzij het easy mounting-systeem met één hand worden ontgrendeld. Door de wielen aan de onderzijde kunnen de banken gemakkelijk worden verwijderd en teruggeplaatst. Of u de bedrijfswagen nu gebruikt als VIP-shuttle of schoolbus: het passagierscompartiment van de Sprinter Tourer kan op elke vervoerstaak worden afgestemd. 

sprinter-tourer4

Highlights standaarduitrusting. 

De standaarduitrusting van de Sprinter Tourer is uitgebreid. Het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Met de dagrijverlichting is het voertuig voor andere verkeersdeelnemers overdag sneller zichtbaar, waardoor de verkeersveiligheid kan worden verhoogd. Het adaptieve remlicht knippert opvallend en zorgt er daardoor voor dat achterliggers sneller kunnen reageren. De veiligheids- en comfortuitrusting weerspiegelen de kwaliteit die u van Mercedes-Benz gewend bent.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Sprinter Tourer

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op