Sprinter Gesloten Bestelwagen

Veelzijdig op weg met de Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen.
mercedes-benz

De nieuwste Sprinter Gesloten Bestelwagen is in vele opzichten buitengewoon – topkwaliteit, uiterst efficiënt en een indrukwekkend laadvermogen. Bovendien ziet de Sprinter er zo goed uit dat deze altijd een grootse indruk maakt.
Het interieur van de nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen is op de bestuurder afgestemd. De cockpit kenmerkt zich door een uitstekend zicht rondom en levert precies wat u ervan verwacht – alles bevindt zich precies waar u het wilt.

3 Leverbare voertuiglengten | Max. 2998 kg Laadvermogen | Tot 17 m3 Laadruimtevolume | Tot 140 kW Vermogen

Kopen vanaf

€ 39.850

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen

18C0280_221
sprinter-blok1

Altijd de juiste uitvoering voor uw transporttaken.

De Sprinter is zo veelzijdig dat u altijd de juiste uitvoering voor uw transporttaken vindt. U heeft de keuze uit maar liefst 1.700 varianten en 600 opties. Met zowel 9G-TRONIC als 7G-TRONIC PLUS volautomaten. Elke Sprinter bevat een 10"25 inch touchscreen. Met Mercedes PRO heeft u eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van efficiëntie en effectiviteit. Zo is het mogelijk uw gehele wagenpark overzichtelijk te beheren in één omgeving. 

sprinter-laadruimte

De Sprinter Gesloten Bestelwagen maakt zwaar werk licht. 

De Sprinter Gesloten bestelwagen is met vier carrosserielengten, drie dakhoogten en een laadruimtevolume tot 17 m3 in indrukwekkend veel uitvoeringen leverbaar. Het maximale laadvermogen bedraagt circa 3144 kg. Modellen met voorwielaandrijving kenmerken zich door extra laadruimtevolume en een 80 mm lagere laadvloer ten opzichte van modellen met achterwielaandrijving. Daar komt nog 50 kg meer laadvermogen bij ten opzichte van de voorganger met achterwielaandrijving. Kortom: de Sprinter Gesloten Bestelwagen maakt zwaar werk licht. 

sprinter-gb

Highlights standaarduitrusting.

Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Dit behoort tot de standaarduitrusting van de Sprinter, net als de AdBlue®-tank met een inhoud van 22 liter. Deze tank vergroot de actieradius en bespaart tijd, omdat het minder vaak bijgevuld hoeft te worden. De efficiënte handgeschakelde zesversnellingsbak combineert een rustige motorloop met een lange levensduur en staat garant voor soepel schakelen. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Sprinter Gesloten Bestelwagen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op