Sprinter Chassiscabine met open laadbak

 De Sprinter Chassiscabine met open laadbak is robuust en krachtig.
mercedes-benz

Kies voor een bestelwagen met open laadbak.

De nieuwe Sprinter Chassiscabine met open laadbak heeft één duidelijk voordeel: het grote, open laadvlak is toegankelijk vanaf alle drie de zijden. Wat dit concept echt speciaal maakt, is dat u kunt kiezen tussen een gewone cabine en dubbelcabine.

9,5 - 15,6 l/100 km Gecombineerd verbruik | Max. 2645 kg Laadvermogen | Tot 9,2 m2 Laadoppervlak | Tot 140 kW Vermogen

Kopen vanaf

€ 35.835

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Sprinter 
Chassiscabine met open laadbak

sprinter-laadbak_1280x290
citantourer1-1

Ontdek de vele varianten en opties. 

De Sprinter Chassiscabne met open laadbak heeft krachtige en soepele 9G-TRONIC of 7G-TRONIC PLUS volautomaten. Dankzij diverse uitvoeringen kan de bedrijfswagen volledig aan zijn transporttaak worden aangepast. U heeft naast standaard maatwerk de keuze uit meer dan 1.700 varianten en 600 opties. Talrijke oplossingen zijn leverbaar om aan de eisen vanuit elke branche tegemoet te komen. Dankzij het gebruik van Mercedes PRO zijn er veel mogelijkheden tot een efficiënte inzet op het gebied van connectiviteitsoplossingen. 

citantourer1-2

Maak zwaar werk licht. 

Het 9,2 m² grote laadoppervlak wordt begrensd door laadbakschotten van aluminium. Zo ontstaat er een robuust laadoppervlak met ruimte voor twee industriepallets van 1200 x 1000 mm naast elkaar. De afsluitbare, spatwaterbestendige opbergkasten rechts en links onder de laadbak bieden plaats aan bijvoorbeeld gereedschap en materialen. Ze hebben elk een volume van 30 l. De bedrijfswagen heeft een maximaal laadvermogen van meer dan 3000 kg in de gewichtsvariant met 5500 kg. Maak zwaar werk licht. 

sprinterocl4

Highlights standaarduitrusting. 

Het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® is onderdeel van de standaarduitrusting en kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Ook beschikt de Sprinter Chassiscabine met open laadbak over een zijwindassistent en rijverlichtingsassistent. Met de dagrijverlichting is het voertuig voor andere verkeersdeelnemers overdag sneller zichtbaar, waardoor de verkeersveiligheid kan worden verhoogd. De motor kan met het wegrijbeveiligingssyteem KEYLESS START eenvoudig worden gestart door de start-stoptoets in het contactslot in te drukken. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine met open laadbak

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op