Sprinter Chassiscabine

De Sprinter Chassiscabine maakt door de veelzijdige inzetbaarheid zwaar werk licht. 
 
mercedes-benz

De perfecte basis voor uw ombouw op maat.

De nieuwste Sprinter Chassiscabine is de basis voor de door u gewenste oplossing op maat. Talrijke speciale opbouwoplossingen zorgen voor indrukwekkend veel mogelijkheden.

9,5 - 15,6 l/100 km Gecombineerd verbruik | 3 Voertuiglengten | Tot 5,5 ton Perm. GVW | Tot 140 kW Vermogen

Kopen vanaf

€ 31.485

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine 

sprinter-chassis_1280x290
sprinter1

Geschikt voor de meest uiteenlopende transporttaken.

Dankzij de diverse uitvoeringen en uitrustingen kan de Sprinter Chassiscabine volledig aan zijn transporttaak worden aangepast. De bedrijfswagen heeft krachtige en soepele 9G-TRONIC of 7G-TRONIC PLUS volautomaten. Naast standaard maatwerk heeft u de keuze uit meer dan 1.700 varianten en 600 opties. Talrijke oplossingen van carrosseriebouwers zijn leverbaar om aan de speciale eisen vanuit elke branche tegemoet te komen. Dankzij het gebruik van Mercedes PRO zijn er eindeloos veel mogelijkheden tot een efficiënte inzet op het gebied van connectiviteitsoplossingen. 

sprinter1-1

Zo maakt u zwaar werk licht. 

De Sprinter Chassiscabine is leverbaar met 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg en 5000 kg maximaal toegestaan totaalgewicht. En daar houdt het niet op. Door talrijke extra opties voor vermeerdering of vermindering van het gewicht, kunt u zelfs kiezen voor een maximaal toegestaan totaalgewicht tot 5500 kg. Dit zorgt voor een maximaal laadvermogen van 3000 kg. U kunt kiezen uit een enkel- of dubbelcabine, en voorwiel-achterwiel- of vierwielaandrijving en drie verschillende carrosserielengten. 

sprinter1-2

Highlights standaarduitrusting. 

Het elektronisch stabiliteitsprogramma ESP® is onderdeel van de standaarduitrusting en kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren. Ook beschikt de Sprinter Chassiscabine over een zijwindassistent en rijverlichtingsassistent. De elektrische stuurinrichting verhoogt met de snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging het comfort voor de bestuurder en kan helpen het rijgedrag te stabiliseren. Met het wegrijbeveiligingssysteem KEYLESS START kan de motor worden gestart door simpelweg de start-stoptoets in het contactslot in te drukken. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Sprinter Chassiscabine

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op