eVito Tourer

Duurzaam ondernemen met de eVito Tourer: elektrische topklasse in personenvervoer. 
mercedes-benz

Met de eVito Tourer kunt u volledig emissievrij en met een actieradius tot 360 km naar uw bestemming rijden. Met plaats voor 9 personen is deze elektrische bedrijfswagen perfect voor personenvervoer, als schoolbus, hotelshuttle of taxi. Maar ook voor langere routes buiten de stad is de eVito Tourer dé oplossing. De eVito Tourer heeft een krachtige elektromotor met een vermogen tot 150 kW (204 pk) en een bruto batterijcapaciteit van 90 kW. Met de nieuwe eVito Tourer reist u comfortabel, duurzaam en in stijl.

Kopen vanaf

€ 69.040

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz eVito Tourer

9075693_2023_eVITO_Tourer_VS20_Business_Images_MBF1085_v2.jpg_original
9075476_2023_eVITO_Tourer_VS20_Waschstrasse_Images_MBF9490.jpg_original

Aansprekend design. In de vormentaal van Mercedes-Benz.

Het karakteristieke design van de eVito Tourer overtuigt bij de eerste aanblik. De karakteristieke voorzijde en de licht oplopende structuurlijn, die bij de flank doorloopt en aan de achterzijde weer omlaagloopt, zorgen ervoor dat het voertuig vanaf alle kanten gemakkelijk herkenbaar is.

Functionaliteit gecombineerd met comfort.

Het interieur is als de eVito Tourer zelf: uiterst functioneel – en aantrekkelijk vormgegeven. De instrumenten op de bestuurdersplek zijn overzichtelijk geplaatst en alle bedieningselementen zijn comfortabel te bereiken.

evitotourer2-1

Zelf het energieverbruik regelen. 

Net zoveel ruimte als in de Vito Tourer. Toch gaat elektrisch rijden net even anders. Het aandrijvingssysteem bestaat uit een elektromotor, hoogspanningsbatterij, vermogenselektronica en laadtoestel. Drie verschillende rijprogramma’s regelen het energieverbruik. Zo kunt u bijvoorbeeld het energieverbruik aanpassen aan extreem warme of koude omstandigheden. Vier recuperatiefases helpen bij een efficiënte rijstijl. Dit houdt in dat het voertuig aanvullend kan worden opgeladen door teruggewonnen energie tijdens het remmen. Hierdoor verliest de bestelwagen geen energie, maar laadt het voertuig juist weer op. 

9075275_2023_eVITO_Tourer_VS20_Business_Images_MBF1243.jpg_original

Highlights standaarduitrusting.

Het hoogspanningsaccusysteem omvat standaard drie afzonderlijke lithium-ion-accu's. Deze accu’s zijn in de bodemplaat van het voertuig gemonteerd zonder dat het interieurvolume of het passagierscompartiment wordt beperkt. Het onderhoudspakket van de elektrische bedrijfswagen dekt de kosten voor het onderhoud gedurende de eerste vier jaar. Het adaptieve remlicht kan achteropkomend verkeer waarschuwen bij hard afremmen. Dit wordt geactiveerd als ESP® tijdens het remmen – afhankelijk van de remdruk en snelheid – een noodstop herkent.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz eVito Tourer

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op