eVito Tourer

Duurzaam ondernemen met de eVito Tourer: elektrische topklasse in personenvervoer. 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz eVito Tourer rijden?

Kopen vanaf

€ 62.205

Business lease vanaf

€ 569

Bijtellingspercentage

16%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz eVito Tourer

tourer
sspip115465

De eVito Tourer is een veelzijdige elektrische bedrijfswagen. 

Onderneem duurzaam met de eVito Tourer. De elektrische bedrijfswagen heeft een elektromotor met 85 kW en 295 Nm koppel. Afhankelijk van de rijstijl en externe omstandigheden heeft de bedrijfswagen een actieradius tot 150 km. Lege accu? In circa zes uur is de accu weer volledig opgeladen. Daarnaast is de bestelwagen voorzien van voorwielaandrijving en zijn er twee carrosserielengten: 5140 mm (lang) en 5370 (extra lang). De maximaal negen zitplaatsen en 3200 kilo toegestaan totaalgewicht maken de eVito Tourer tot een veelzijdige elektrische bedrijfswagen. 

evitotourer2-1

Zelf het energieverbruik regelen. 

Net zoveel ruimte als in de Vito Tourer. Toch gaat elektrisch rijden net even anders. Het aandrijvingssysteem bestaat uit een elektromotor, hoogspanningsbatterij, vermogenselektronica en laadtoestel. Drie verschillende rijprogramma’s regelen het energieverbruik. Zo kunt u bijvoorbeeld het energieverbruik aanpassen aan extreem warme of koude omstandigheden. Vier recuperatiefases helpen bij een efficiënte rijstijl. Dit houdt in dat het voertuig aanvullend kan worden opgeladen door teruggewonnen energie tijdens het remmen. Hierdoor verliest de bestelwagen geen energie, maar laadt het voertuig juist weer op. 

evito4

Highlights standaarduitrusting.

Het hoogspanningsaccusysteem omvat standaard drie afzonderlijke lithium-ion-accu's. Deze accu’s zijn in de bodemplaat van het voertuig gemonteerd zonder dat het interieurvolume of het passagierscompartiment wordt beperkt. Het onderhoudspakket van de elektrische bedrijfswagen dekt de kosten voor het onderhoud gedurende de eerste vier jaar. Het adaptieve remlicht kan achteropkomend verkeer waarschuwen bij hard afremmen. Dit wordt geactiveerd als ESP® tijdens het remmen – afhankelijk van de remdruk en snelheid – een noodstop herkent.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz eVito Tourer

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op