eVito Gesloten Bestelwagen

Onderneem duurzaam met de eVito Gesloten Bestelwagen van Mercedes-Benz: de eerste elektrische bedrijfswagen in zijn klasse. 
mercedes-benz

Altijd al een duurzaam kantoor met uitzicht willen hebben? De eVito Gesloten Bestelwagen is dé elektrische bedrijfswagen voor langere afstanden dankzij de indrukwekkende actieradius van 289 kilometer, een elektromotor van 85 kW vermogen (116 pk) en een bruto batterijcapaciteit van 66 kWh. Met een laadruimte van 6,0 m³ of 6,6 m³. Perfect om de impact op het milieu te verminderen zonder in te leveren op vermogen of ruimte.  Zet een stap naar een duurzame toekomst met eVito.

Kopen vanaf

€ 54.710

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

9075712_2023_eVITO_Tourer_VS20_Business_Images_MBF0704_v2.jpg_original
9077185_2023_eVITO_KaWa_VS20_Baustelle_Images_MBF8859_v2.jpg_original

Duurzaam ondernemen met de eVito Gesloten Bestelwagen.

Met de eVito Gesloten Bestelwagen rijdt u tot wel 289 km (gebruikstest WLTP) op een volle accu. Volledig duurzaam. Is de accu leeg? Dan is de bedrijfswagen weer opgeladen in 35 minuten (3) (4). De eVito beschikt over voldoende laadruimte en laadvermogen, net als bij onze bedrijfswagens met een verbrandingsmotor. Daarnaast heeft u een uitgebreide garantie op de eVito en gaat u met ServiceCare van Mercedes-Benz zonder zorgen op weg. 

(3) In combinatie met de optie AC-laden 11 kW/DC-laden 80 kW.
(4) Minimum DC-laadtijd. Minimum laadtijd van 10 tot 80% onder optimale omstandigheden bij een DC-laadpunt met een voedingsspanning van 400 V en stroomsterkte van 300 A; de laadtijd kan afhankelijk van diverse factoren, zoals omgevings- en batterijtemperatuur, en door gebruik van extra nevenverbruikers, zoals verwarming, afwijken.

 

evitotourer2-2

Spaar niet alleen het milieu. 

Onze elektrische bedrijfswagens sparen niet alleen het milieu. Ook uw beurs. Afhankelijk van het gebruiksprofiel kan de elektro-aandrijving qua totale bedrijfskosten (TCO) nu al op het niveau liggen van voertuigen met verbrandingsmotor. Ook op het gebied van laadruimte kan de eVito Gesloten Bestelwagen hieraan tippen. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 885 kg, en bij de voertuiglengte extralang 857 kg. De eVito heeft een laadruimte van 6,0 m³ (lang) of 6,6 m³ (extralang). 

evitotourer2-3

Highlights standaarduitrusting. 

Elektrisch rijden is de zuinigste én meest ecologische manier om bij uw klant te komen. De zeer krachtige en onderhoudsvrije AGM-accu heeft een hoog koude-startvermogen en een lange levensduur. Eenvoudig op te laden met onze laadkabels. De efficiënte elektromotor met 85 kW overtuigt door zijn kracht en aangename draaistabiliteit. Vergeleken met een verbrandingsmotor heeft de elektromotor een aanzienlijk hoger rendement. Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op