eVito Gesloten Bestelwagen

Onderneem duurzaam met de eVito Gesloten Bestelwagen van Mercedes-Benz: de eerste elektrische bedrijfswagen in zijn klasse. 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen rijden?

Kopen vanaf

€ 48.855

Business lease vanaf

€ 449

Bijtellingspercentage

16%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

evito-gb_1280x290
evitogb1

Duurzaam ondernemen met de eVito Gesloten Bestelwagen.

Met de eVito Gesloten Bestelwagen rijdt u tot wel 150 km (gebruikstest WLTP) op een volle accu. Volledig duurzaam. Is de accu leeg? Dan is de bedrijfswagen weer helemaal opgeladen in zes uur. De eVito beschikt over voldoende laadruimte en laadvermogen, net als bij onze bedrijfswagens met een verbrandingsmotor. Daarnaast heeft u een uitgebreide garantie op de eVito en gaat u met ServiceCare van Mercedes-Benz zonder zorgen op weg. 

evitotourer2-2

Spaar niet alleen het milieu. 

Onze elektrische bedrijfswagens sparen niet alleen het milieu. Ook uw beurs. Afhankelijk van het gebruiksprofiel kan de elektro-aandrijving qua totale bedrijfskosten (TCO) nu al op het niveau liggen van voertuigen met verbrandingsmotor. Ook op het gebied van laadruimte kan de eVito Gesloten Bestelwagen hieraan tippen. Het laadvermogen bedraagt bij de voertuiglengte lang tot 1.016 kg, en bij de voertuiglengte extralang tot 991 kg. De eVito heeft een laadruimte van 6,0 m³ (lang) of 6,6 m³ (extralang). 

evitotourer2-3

Highlights standaarduitrusting. 

Elektrisch rijden is de zuinigste én meest ecologische manier om bij uw klant te komen. De zeer krachtige en onderhoudsvrije AGM-accu heeft een hoog koude-startvermogen en een lange levensduur. Eenvoudig op te laden met onze laadkabels. De efficiënte elektromotor met 85 kW overtuigt door zijn kracht en aangename draaistabiliteit. Vergeleken met een verbrandingsmotor heeft de elektromotor een aanzienlijk hoger rendement. Het elektronische stabiliteitsprogramma ESP® kan de bestuurder in kritieke situaties ondersteunen door de remmen aan te sturen en het voertuig te stabiliseren.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op