eSprinter Gesloten Bestelwagen

Ontdek de nieuwe eSprinter Gesloten bestelwagen en ga voor duurzaam ondernemen.
mercedes-benz
Het is genieten om in deze volledig elektrische bestelwagen te worden gezien.

De eSprinter Gesloten Bestelwagen oogst bewondering, waar deze ook rijdt. De karakteristieke voorzijde en zijvlakken lopen vloeiend in elkaar over en zorgen voor een harmonieus geheel. Het volledige pakket: een aantrekkelijke bestelwagen met een dynamische aura.

Maak een comfortzone van uw werkplek.

De cockpit van de eSprinter Gesloten Bestelwagen biedt alles wat u kunt wensen op uw werkplek: overzichtelijkheid, handige opbergmogelijkheden en veel comfort. Hier voelt u zich snel thuis, omdat het overzichtelijke design altijd voor een nette indruk zorgt.

Kopen vanaf

€ 55.290

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen

VANS515585-LR-BEW
mbpro_how-to

Onderneem duurzaam met de eSprinter.

De eSprinter is de ideale elektrische bedrijfswagen voor planbare ritten in de stad. Tot 150 kilometer rijden zonder op te laden is mogelijk*. Door de efficiënte elektro-aandrijving met maximaal 85 kW (116 pk) is hij even betrouwbaar, zuinig en flexibel zoals u al bijna 25 jaar gewend bent van een Sprinter. Met de eSprinter onderneemt u duurzaam. 

* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

VANS515584-LR-BEW

De laadruimte is net zo groot als u van de Sprinter gewend bent. 

De eSprinter heeft 11 m3 laadvolume. De elektrische bedrijfswagen is uitsluitend leverbaar in de lengte standaard (A2), met hoog dak. Afhankelijk van het accuformaat varieert het laadvermogen van 1040 kg bij 35 kWh tot 890 kg bij 47 kWh bruikbare accucapaciteit. Ook voor de eSprinter zijn er uitrustingen beschikbaar waardoor de laadruimte naar uw wensen kan worden gebruikt. 

sprinter4.1280.1280

De elektromotor is efficiënt en overtuigt door een aangename draaistabiliteit.

De efficiënte elektromotor overtuigt door de grote koppel en aangename draaistabiliteit. De motor draait bijna geruisloos en het maximale koppel is al beschikbaar vanaf de eerste motoromwenteling. Er komt geen uitstoot vrij bij de aandrijving. Dit maakt van de elektromotor een economisch en ecologisch toekomstbestendig aandrijftype in steeds strengere emissievoorschriften. Daarnaast heeft een elektromotor een aanzienlijk hoger rendement in vergelijking met een verbrandingsmotor en is deze minder onderhevig aan slijtage en onderhoud.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op