eSprinter Gesloten Bestelwagen

Ontdek de nieuwe eSprinter Gesloten bestelwagen en ga voor duurzaam ondernemen.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen rijden?

Kopen vanaf

€ 61.645

Operational lease

€ 539

Bijtellingspercentage

16%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz eSprinter Gesloten Bestelwagen

espinter.1280.1280
mbpro_how-to

Onderneem duurzaam met de eSprinter.

De eSprinter is de ideale elektrische bedrijfswagen voor planbare ritten in de stad. Tot 150 kilometer rijden zonder op te laden is mogelijk*. Door de efficiënte elektro-aandrijving met maximaal 85 kW (116 pk) is hij even betrouwbaar, zuinig en flexibel zoals u al bijna 25 jaar gewend bent van een Sprinter. Met de eSprinter onderneemt u duurzaam. 

* De actieradius werd vastgesteld aan de hand van VO 2017/1151/EU. De actieradius is afhankelijk van de voertuigconfiguratie, met name van de keuze van de snelheidsbegrenzing.

De werkelijke actieradius is bovendien afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, weg- en verkeersomstandigheden, buitentemperatuur, gebruik van airconditioning/verwarming etc. en kan evt. afwijken.

sspvansip17906

De laadruimte is net zo groot als u van de Sprinter gewend bent. 

De eSprinter heeft 11 m3 laadvolume. De elektrische bedrijfswagen is uitsluitend leverbaar in de lengte standaard (A2), met hoog dak. Afhankelijk van het accuformaat varieert het laadvermogen van 1040 kg bij 35 kWh tot 890 kg bij 47 kWh bruikbare accucapaciteit. Ook voor de eSprinter zijn er uitrustingen beschikbaar waardoor de laadruimte naar uw wensen kan worden gebruikt. 

sprinter4.1280.1280

De elektromotor is efficiënt en overtuigt door een aangename draaistabiliteit.

De efficiënte elektromotor overtuigt door de grote koppel en aangename draaistabiliteit. De motor draait bijna geruisloos en het maximale koppel is al beschikbaar vanaf de eerste motoromwenteling. Er komt geen uitstoot vrij bij de aandrijving. Dit maakt van de elektromotor een economisch en ecologisch toekomstbestendig aandrijftype in steeds strengere emissievoorschriften. Daarnaast heeft een elektromotor een aanzienlijk hoger rendement in vergelijking met een verbrandingsmotor en is deze minder onderhevig aan slijtage en onderhoud.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz eVito Gesloten Bestelwagen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op