EQV

De Mercedes-Benz EQV: laat u inspireren door de toekomst op het gebied van autorijden. 
mercedes-benz

Ontdek de EQV, onze elektrische V-klasse. Met een elektrische actieradius tot 356 km en een oplaadtijd van 45 min bij snellaadpunten, is de EQV gemaakt voor een optimale elektrische rij-ervaring. Geniet van alle ruimte met 8 zitplaatsen en 610 tot 5.010 l bagageruimte en ga voor het exclusieve met onze optiepakketten AVANTGARDE Line.

Kopen vanaf

€ 71.990

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz EQV

EQV int. 2
9101595_2023_MB_Vans_MM_EQV_Lifestyle_Sideshot_3_v4a.tif_original

De auto van de toekomst.

Het merk EQ is veel meer dan alleen het voertuig. EQ biedt een compleet aanbod van producten, services en technologieën. EQ staat voor intelligente elektromobiliteit en combineert vertrouwd superieur aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier, uitermate goede geschiktheid voor alledaagse klusjes en een maximum aan veiligheid. Laat u inspireren door de toekomst van de auto: de nieuwe Mercedes-Benz EQV. 

EQV int.

Hoogwaardig interieur met EQ-specifieke elementen.

De EQV biedt u ruimte voor maximaal acht personen. En ook voor uw bagage of sportuitrusting. Omdat de lithium-ion-accu onder het voertuig ingebouwd is, verliest u geen ruimte in het interieur. Met behulp van het toonaangevende multimediasysteem MBUX, diverse rijmodi en recuperatiefasen rijdt en bedient u de EQV efficiënt en intuïtief. Daarnaast verfraaien EQ-specifieke accenten net als de speciale bekledingen en sierelementen het interieur van de EQV.

9101609_2023_MB_Vans_MM_EQV_Lifestyle_Sideshot_2_v03b.tif_original

Opladen is nu kinderspel – overal.

Ook voor wat betreft de oplaadmogelijkheden is de EQV overtuigend flexibel: thuis via de wallbox of via een stopcontact. Of onderweg bij openbare laadstations. U kunt de EQV bijzonder snel opladen via een krachtig IONITY-snellaadstation met een vermogen van maar liefst 350 kW. Ook via een wallbox laadt u tot maar liefst 22 kW aanzienlijk sneller op dan vanuit een standaardstopcontact.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz EQV

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op