eCitan Gesloten Bestelwagen

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz eCitan Gesloten Bestelwagen: Een revolutionaire vorm van transport.
mercedes-benz

De eCitan is Bestelauto van het Jaar 2024! Geprijsd door zijn veiligheid en comfort, is hij de nieuwe norm voor bestelwagens in 2024. Met deze 100% elektrische bestelwagen geniet u van fiscale voordelen en blijft u altijd welkom in zero-emissiezones (ZE-zones). De eCitan heeft een actieradius tot 284 km en kan van 10% tot 80% worden opgeladen in ca. 38 minuten. Dit is de ideale elektrische partner voor al uw lokale ritten en in de stad. Bovendien kunt u tot 1.450 kg trekken. Ontdek de eCitan!

Kopen vanaf

€ 34.315

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz eCitan

MBVANSBE_8045489_eCitan_Social_1080x1920px_v1

De nieuwe Mercedes-Benz eCitan

Ontdek de nieuwe Mercedes-Benz eCitan: een revolutionaire stap in elektrisch vervoer. Met zijn compacte formaat en indrukwekkende actieradius van 285 kilometer biedt de eCitan een perfecte combinatie van mobiliteit en duurzaamheid, ideaal voor zowel zakelijk gebruik als dagelijkse avonturen in de stad. 

De eCitan is ontworpen met oog voor detail en met behoud van de hoge kwaliteitsstandaarden waar Mercedes-Benz om bekend staat. Stap in en ervaar het ongeëvenaarde comfort, de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en de baanbrekende technologie die uw rijervaring naar een nieuw niveau tillen. 

Met zijn voorwielaandrijving en een krachtige elektromotor van 75 kW vermogen en 245 Nm koppel, levert de eCitan een dynamische en soepele rijervaring. Of u nu door smalle straatjes manoeuvreert of lange afstanden aflegt, de eCitan staat garant voor moeiteloze prestaties en betrouwbaarheid. 

Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de eCitan ook een ruime laadruimte die geschikt is voor uw vrachtbehoeften. Met voldoende ruimte voor twee europallets en de mogelijkheid om een trekhaak te installeren met een trekvermogen tot 1.450 kg, kunt u probleemloos uw goederen vervoeren en aan al uw zakelijke vereisten voldoen. Maak u geen zorgen over het opladen van uw eCitan. Met verschillende laadopties, waaronder het gebruik van een wallbox met een laadvermogen tot 22 kW, kunt u uw eCitan snel en gemakkelijk opladen, zowel thuis als bij openbare laadstations. Bij een snellaadstation met wisselstroom (DC) kunt u zelfs de batterij opladen van 10% naar 80% in slechts 45 minuten, waardoor uw downtime tot een minimum wordt beperkt. 

Bovendien zijn er verschillende subsidies en fiscale regelingen beschikbaar voor ondernemers die kiezen voor een elektrische bedrijfswagen, waaronder de mogelijkheid om €5.000 subsidie te ontvangen met de SEBA-subsidieregeling. Door te kiezen voor de eCitan investeert u niet alleen in de toekomst van uw bedrijf, maar ook in een schonere en duurzamere wereld. 

Kortom, de nieuwe Mercedes-Benz eCitan combineert innovatie, prestaties en duurzaamheid in één indrukwekkend pakket. Stap in en ontdek de nieuwe standaard van elektrisch vervoer. Maak deel uit van de groene revolutie en geef uw bedrijf een voorsprong met de eCitan.

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op