Citan Gesloten Bestelwagen

Veel laadruimte, een hoog laadvermogen en toch compact en wendbaar. De Citan Gesloten Bestelwagen is uw betrouwbare partner voor al uw werkzaamheden.
mercedes-benz

De Citan Gesloten Bestelwagen.

Compact en robuust. De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen is bij uitstek geschikt voor de inzet in en buiten stedelijk gebied – van binnenstad tot buitenwijk.

7,2 - 5,1 l/100 km Gecombineerd verbruik | Max. 764 kg Laadvermogen | Tot 3,62 m3 Laadruimtevolume | Tot 96 kW Vermogen

Kopen vanaf

€ 19.665

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Citan

vans513573_9-3
citan_sideshot_panelvan-pro_profile_ecirgb

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen.

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen imponeert met vele talenten: met compacte buitenafmetingen heeft hij een ruime laad- en bestuurdersruimte. Hij combineert een hoog laadvermogen met een wendbaar rijgedrag. Zijn ergonomisch ontworpen bestuurdersstoel en de vele mogelijkheden om hem aan uw werkzaamheden en transporttaken aan te passen, maken uw werk gemakkelijker. Bovendien bent u altijd veilig dankzij de veiligheidssystemen van Mercedes-Benz en kunnen de ServiceCare pakketten voor een uitgebreide garantie en veelzijdig onderhoud zorgen.

citan_sideshot_panelvan-pro_loading_ecirgb

De nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen is een compact ruimtewonder.

De bagageruimte in de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen heeft een lage laaddrempel en is gemakkelijk toegankelijk, zodat u nog beter kunt in- en uitladen. Dankzij de grote laadruimtebreedte tussen de wielkasten kunt u bijvoorbeeld gemakkelijker pallets doorladen. In de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen passen twee europallets. Het laadruimoppervlak is 2,35 m2 en het laadruimvolume is 2,5 - 2,9 m3. Standaard laadt u de Citan Gesloten Bestelwagen via de asymmetrische, tweevleugelige achterdeuren. Als optie zijn links en rechts schuifdeuren, ook zijn er ruiten in de achterdeuren en een achterklep met ruit leverbaar.

citan_sideshot_panelvan-pro_eronomic-cockpit_ecirgb

Highlights van de uitrusting.

Alleen al de standaarduitrusting van de nieuwe Citan Gesloten Bestelwagen is zeer uitgebreid: 6 airbags, de remassistent, de oplettendheidsassistent ATTENTION ASSIST, de zijwindassistent en het Mercedes-Benz noodoproepsysteem begeleiden u op al uw ritten.

U wilt uw werkdagen zo productief en efficiënt mogelijk maken en onderweg ook bereikbaar blijven? De modulaire infotainmentapparatuur in de nieuwe Citan ondersteunt u met precies die functies die voor u belangrijk zijn. Hét hoogtepunt van de nieuwe Citan is het multimediasysteem MBUX met navigatie en smartphone-integratie.

MBUX staat voor Mercedes-Benz User Experience en laat u multimedia in de auto op een nieuwe manier beleven. Zo kunt u het MBUX-multimediasysteem bedienen via touchscreen of via spraakbediening. De usb-aansluiting maakt het mogelijk om muziek van uw smartphone direct in de auto beluisteren.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Citan

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op