eVans Voordelen

Voordelen
✔️ Direct uit voorraad leverbaar;
✔️ ServiceCare Complete alles-in-één-pakket. 20% voordeel, 5 jaar lang;
✔️ Tot € 5.000.- SEBA Subsidie voordeel**.

*De hoogte van de SEBA Subsidie is afhankelijk van de hoogte van de investering. 

mercedes-benz

eVans Voordelen

Stap in de toekomst van mobiliteit en ontdek de ongekende voordelen van elektrisch rijden met Mercedes-Benz Bedrijfswagens. Profiteer nu nog van de SEBA-subsidie. Leer meer over onze direct uit voorraad leverbare elektrische modellen en hoe ServiceCare Complete uw bedrijfswagen in topconditie houdt. Ontdek financieringsmogelijkheden op maat en bereid u voor op de bedrijfswagens van 2024. Scroll snel naar beneden om verder te lezen en uw bedrijf een voorsprong te geven in de wereld van elektrische mobiliteit. 

Service Care Complete
Kies nu uw elektrische bedrijfswagen. Direct uit voorraad leverbaar.

Een elektrische Mercedes-Benz Bedrijfswagen is altijd een goede keuze. En elektrisch rijden wordt nu nog aantrekkelijker. Kies nu voor een eCitan, eVito of eSprinter en profiteer van max. € 5.000 SEBA subsidie. Dit is geldig voor zowel nieuwe bestellingen als modellen uit voorraad. Daarbovenop krijgt u maar liefst 5 jaar lang 20% voordeel op een ServiceCare Complete reparatie- en onderhoudscontract. Stap nu over op elektrisch rijden en neem een mooie voorsprong.

4621197_120_MBFS_Dealership_Vans_eSprinter_Asian_25cm
ServiceCare Complete

Geniet van sterrenservice voor uw nieuwe Mercedes-Benz Bedrijfswagen met het ServiceCare Complete alles-in-één-pakket. 20% voordeel, 5 jaar lang

Met ServiceCare Complete zorgen we ervoor dat uw Mercedes-Benz in topconditie blijft, en met deze speciale aanbieding wordt het nog aantrekkelijker om te investeren in het onderhoud van uw bedrijfswagen. Terwijl u geniet van de uitstekende service die u van ons gewend bent, profiteert u nu ook van financieel voordeel.
Wacht niet te lang. Geef uw nieuwe bedrijfswagen de zorg die het verdient. Wij staan klaar om u te helpen uw Mercedes-Benz Bedrijfswagen in optimale staat te houden.

image.component.damq6.3420186612013
Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA);

Bent u ondernemer of heeft u een non-profitorganisatie? En koopt of financial leaset u een nieuwe, volledig uitstootvrije (emissieloze) bedrijfsauto? Vraag de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) aan. Doe dit voordat u een definitieve overeenkomst sluit. Bij operational lease kan uw leasemaatschappij SEBA aanvragen. U profiteert van max. € 5.000,-- per bedrijfsauto afhankelijk van de aanschafwaarde van het door u gekozen voertuig. 

eVans Range copy 1
Leasing & Financiering

Uw bedrijfswagen, uw financiële oplossing. Beheer uw budget en optimaliseer uw business.

Win tijd en werk kostenefficiënt door uw Mercedes-Benz te leasen. Wij staan klaar met financiële oplossingen op maat voor elke zelfstandige ondernemer. Zo brengen wij uw bedrijfswagen snel binnen bereik en kunt u zich volledig concentreren op uw activiteiten.

Ontdek ook onze geïntegreerde verzekeringen voor nog meer gemoedsrust. U profiteert nu van 0,5% rentekorting op uw financiering als u een WA/Casco verzekering afsluit.

simple_stage.component.damq6.3427999477988 copy
De toekomst van de bedrijfswagen;
Welke bedrijfswagen kiest u in 2024?

Snelle ontwikkelingen in de markt zetten ondernemers voor een cruciale keuze: welke bedrijfswagen past het beste bij u, uw bedrijf en uw taken; nu en in de toekomst? Klik op onderstaande button om onze uitgebreide informatiegids direct te openen.

Stapt u over en profiteert u van dit enorme voordeel?

Neem contact met ons op en wiij helpen u graag verder met uw droom bedrijfswagen.