Atego

Met de Atego bent u uitstekend voorbereid op de uitdagingen van het distributietransport. 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Arocs?

Kopen vanaf

€ P.o.a.

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Atego

stage-atego-distribution
atego2

De Atego maakt werk in het distributietransport lichter.

Dankzij zijn hoge efficiëntie en betrouwbaarheid bent u met de Atego uitstekend voorbereid op de uitdagingen van het distributietransport. Bovendien biedt de veelzijdigheid voor vrijwel elke branche een uitrusting die perfect op elke inzet is afgestemd. De Atego is leverbaar met vele praktische uitrustingen waarmee het werk in het distributietransport lichter wordt. Kortom, dankzij zijn veelzijdigheid bent u met de Atego uitstekend op het dagelijks werk in het distributietransport voorbereid. Nu en in de toekomst.

teaser-efficiency

Laag brandstofverbruik en hoge veiligheid.

Neem geen genoegen met minder, behalve als het om brandstofverbruik gaat. Met de Atego beschikt u over een truck met een uiterst efficiënt brandstofverbruik. Voor minder luchtweerstand is het design van de Atego tot in het kleinste detail geoptimaliseerd. Van de bumpers en het hoekplaatwerk tot het dak. Innovatieve assistentiesystemen verhogen de rijveiligheid. De systemen ondersteunen de chauffeur zo goed als mogelijk en dragen zo bij aan meer efficiëntie en veiligheid. Elke rit weer. 

Atego

Ontdek de cabines.

De cabines van de Atego laten zien waar het in het distributietransport op aan komt: drie cockpitvarianten, uitgekiende ergonomie, een hoog rij- en werkcomfort en veel praktische details. In de Atego heeft u de beschikking over allerlei praktische en comfortverhogende functies. Zoals onder meer de comfortabele tipschakeling voor de knipperlichten, toetsen op het multifunctionele stuurwiel en een waarschuwingssignaal voor de parkeerrem en verlichting. Kortom: alles wat de bediening in het dagelijks gebruik verbetert.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Atego

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op