Arocs Widespread

Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld: de Arocs Widespread
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Arocs Widespread?

Kopen vanaf

€ P.o.a.

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Arocs Widespread

Arocs-truck-vooraanzicht-bouwplaats-wielen-6
Arocs-truck-vooraanzicht-bouwplaats-sjovel-3

Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld.

De Arocs Widespread is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Door een optimale asverdeling maakt de Arocs Widespread gebruik van de wettelijke ruimte voor maximale aslasten in Nederland. De achterassen worden verder uit elkaar geplaatst waardoor er meer gewicht geladen mag worden. Het resultaat is een hoog GVW van 43 ton en in combinatie met het lage eigen gewicht van het chassis zorgt dit voor een optimaal laadvermogen. Hiermee kunt u de truck efficiënter inzetten, want met minder ritten vervoert u dezelfde zware lading. Dit maakt de Arocs Widespread kampioen zwaargewicht.

Arocs-truck-vooraanzicht-bouwplaats4

Een zwaargewichtklasse apart.

De Arocs Widespread is leverbaar in de asvarianten 6x4, 6x6, 8x4 en 8x8. De truck heeft twee gestuurde voorassen en een aangedreven achterste as. Dit zorgt voor een kleinere draaicirkel en maakt de truck uitstekend manoeuvreerbaar. De door Mercedes-Benz zelf ontwikkelde Arocs Widespread voldoet aan de hoge kwaliteitseisen op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit zoals u die mag verwachten van Mercedes-Benz. Groot voordeel hiervan is dat de gehele truck valt onder de fabrieksgarantie van Mercedes-Benz.

Arocs-truck-vooraanzicht-bouwplaats7

ETS en DTS.

De Arocs Widespread is voorzien van twee belangrijke systemen: Electronic Truck Steering (ETS) en Dynamic Truck Suspension (DTS). ETS is het elektronisch geregelde snelheidsafhankelijke stuursysteem voor de starre achteras. Ingeschakeld kan de achteras tot 45 km/u meesturen. Daarboven wordt hij uit veiligheidsoogpunt star. DTS is een, eveneens elektronisch geregeld, hydraulisch veersysteem, op basis van stikstof compressie. DTS controleert en regelt de rijhoogte wanneer sneller dan 3 km/u wordt gereden. 

 


 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Arocs Widespread

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op