Actros SLT

De nieuwe Actros SLT creëert nieuwe maatstaven in het zwaartransport. Techniek waar u op kunt vertrouwen.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Actros?

Kopen vanaf

€ P.o.a.

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Actros

Actros_F
actros-slt4

Zwaartransport tot 250 ton. De nieuwe Actros SLT.

De nieuwe Actros SLT creëert in het zwaartransport nieuwe maatstaven op het gebied van comfort, vermogen en flexibiliteit. De truck is speciaal ontwikkeld en gebouwd voor het vervoer van uitzonderlijk zware en grote ladingen. Met de GigaSpace- en BigSpace-cabine krijgt u precies het werk- en wooncomfort dat u bij zwaartransport nodig hebt. Krachtige zescilinder lijnmotoren voldoen aan alle eisen van zwaartransport. Techniek waar u op kunt vertrouwen. 

stage-new-actros-slt

Nieuwe Actros SLT: een laag brandstofverbruik en maximale veiligheid.

De krachtige Euro VI-motoren kennen een erg laag brandstofverbruik. Belangrijk speerpunt is dan ook om de TCO zo laag mogelijk te houden. En natuurlijk zorgt een lager verbruik ook voor een geringere CO2-uitstoot. De brandstofbesparende rijprogramma’s en de anticiperende cruise control Predictive Powertrain Control dragen in belangrijke mate bij aan een laag verbruik. En met de nieuwe MirrorCam is de aerodynamica van de nieuwe Actros SLT verder verbeterd om de luchtweerstand en daarmee het brandstofverbruik te verlagen. De Turbo-Retarder-Koppeling zorgt ervoor dat de nieuwe Actros SLT altijd precies het vermogen genereert dat op dat moment nodig is. De standaard MirrorCam geeft de chauffeur een beter zicht bij het manoeuvreren. Bovendien wordt de dodehoek aanzienlijk verkleind bij de wissel van rijstrook en bij het afslaan. Ook is het zicht rondom de cabine veel beter door het ontbreken van buitenspiegels. Last but not least beschikt de nieuwe Actros SLT over een zeer uitgebreide standaard veiligheidsuitrusting, inclusief Active Brake Assist 5, stabiliteitsregeling, spoorassistent en Attention Assist. Deze standaarduitrusting is nog uit te breiden met de dodehoekassistent Sideguard Assist. Zo kunt u met een veilig gevoel op weg.

teaser-comfort-1

Verschillende cabinevarianten.

De nieuwe Actros SLT heeft twee cabinevarianten: de lange GigaSpace cabine en lange BigSpace cabine. De lange GigaSpace cabine is door een breedte en een stahoogte van 2,13 meter de grootste en meest comfortabele Actros-cabine. Dat maakt ook dubbele bemanning mogelijk in de GigaSpace cabine. In beide cabines zorgt het grote interieur- en opbergvolume voor voldoende ruimte. Ook om te rusten.

stage-eactros

De nieuwe eActros – Charged & Ready.

De eActros wordt geleverd in twee uitvoeringen met drie of vier accu's. Elk van deze lithium-ionaccu's is echt robuust uitgevoerd met een capaciteit van zo'n 112 kWh1. Dit betekent een totale accucapaciteit van zo'n 3362 of 448 kWh2. Met deze energie kunnen trajecten van maar liefst 300 km3 of maar liefst 400 km4 worden afgelegd, waarbij de precieze actieradius onder andere afhankelijk van de topografie, het rijgedrag, de buitentemperatuur, de lading en de opbouw kan variëren. Door het goede uithoudingsvermogen is de eActros ideaal voor zwaar distributietransport in stedelijke gebieden.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Actros

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op