Actros L

Weet op alle vlakken te overtuigen.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Actros L?

Kopen vanaf

€ P.o.a.

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Actros L

stage-actros-l-reliability
stage-actros-l-2022-volumer

Weet op alle vlakken te overtuigen.

Meer ontspannen rijden, efficiënter werken, comfortabeler wonen: De Actros L herdefinieert de premiumklasse van Mercedes-Benz Trucks. Daarbij overtuigt hij met premium-interieur, de mogelijkheid van innovatieve LED-koplampen en de motor OM 471, evenals talrijke andere features om elke rit zo aangenaam mogelijk te maken.

stage-greater-safety

Hoge veiligheid - standaard.

De Actros L is een vrachtwagen die is uitgerust met een groot aantal veiligheidssystemen als standaarduitrusting. Deze digital assistants ondersteunen de bestuurder in kritieke situaties, zonder verantwoordelijkheid weg te nemen van de bestuurder. Een voorbeeld hiervan is Active Brake Assist 5, het systeem kan in bepaalde situaties automatisch een noodstop uitvoeren op stationaire en bewegende objecten. Daarnaast zijn er nog Lane Keeping Assist, Stability Control Assist, Attention Assist en andere digitale helpers zoals MirrorCam. Een ander handig systeem is de optionele Active Sideguard Assist, die de bestuurder waarschuwt en zelfs automatisch remt bij gevaarlijke situaties, zoals rechtsafslaan binnen de bebouwde kom. De verder ontwikkelde, aerodynamisch verfijnde MirrorCam kan tot 1,3% brandstof besparen in vergelijking met conventionele spiegels en zorgt voor een beter zicht in het gebied van de A-stijl en naar achteren, vooral in moeilijke lichtomstandigheden. Dit systeem zorgt er ook voor dat het relevante gezichtsveld altijd in het zicht van de bestuurder blijft door het camerabeeld digitaal te verschuiven bij het manoeuvreren, draaien en wisselen van rijbaan.

stage-actros-l-working-drive-comfort-2022

Uiterst comfortabel op elke langeafstandsrit.

De nieuwe Actros L is ontworpen om comfort en productiviteit van de bestuurder te optimaliseren, met specifieke aandacht voor bewegingsvrijheid en sfeer, zonder de praktische eisen van langeafstandstransport uit het oog te verliezen. Dit comfort is meer dan alleen luxe, het is een antwoord op de toenemende eisen van werk- en rijomstandigheden in internationaal transport en zware distributie. Het interieur van de Actros L is ontworpen om een premium werkplek in internationaal transport te bieden, met ruime opbergmogelijkheden en optionele comfortabele bedden voor een hoog woon- en slaapcomfort. De exterieur van de Actros L combineert design en functionaliteit en biedt diverse cabinevarianten voor elke wens in internationaal transport.

stage-actros-l-efficiency

Zuinig langeafstandstransport

De Actros L is een vrachtwagen met een bijzonder hoge efficiëntie en staat voor betrouwbare, brandstofbesparende technologie in het internationaal transport, met lagere kosten en hogere opbrengsten. Dankzij de motor OM 471 van de 3e generatie is het brandstofverbruik nog verder verlaagd, waardoor de totale kosten van de vrachtwagen omlaag gaan. Mercedes-Benz staat bekend om lage kosten. Dankzij de slimme verbinding tussen truck, Mercedes-Benz dealer en uw transportonderneming, kunt u de inzet van uw voertuigen, het gebruik en de efficiëntie van uw logistieke processen aanzienlijk verhogen. De Predictive Powertrain Control zorgt voor een nog zuinigere rit in het internationaal transport, met een brandstofbesparing van maximaal 5%.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Actros L

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op