Actros F

Niets minder dan een Actros. Klaar voor de rit.
 
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Actros F?

Kopen vanaf

€ P.o.a.

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Actros F

stage-actros-f
teaser-reliability

Klaar voor de rit.

Dankzij de minimalistische, functiegerichte uitrusting is de Actros F de ideale partner voor bestuurders en ondernemers bij hun dagelijkse werkzaamheden en is het besturen van een vrachtwagen van Mercedes-Benz nog nooit zo gemakkelijk geweest. Royale ruimte in de cabine, een lage instap met 3 treden, keuze uit 17 varianten – de Actros F komt tegemoet aan de meest uiteenlopende behoeften en vereisten en maakt het mogelijk om met de optionele motor OM 471 van de 3e generatie nog efficiënter te rijden.

Wie de functiemogelijkheden van de Actros F waardeert, maar bijzonder waarde aan een speciale feature hecht, heeft een grote keuze aan optioneel selecteerbare elementen. Denk hierbij aan onder andere de retarder, Active Sideguard Assist of Predictive Powertrain Control.

stage-greater-safety

Hoge veiligheid - standaard.

Chauffeur, voertuig en andere verkeersdeelnemers beschermen – daarom zijn voor de Actros F een groot aantal veiligheidssystemen al standaarduitrusting. Digital Assistants nemen de verantwoordelijkheid niet van de bestuurder over, maar kunnen hem/haar in kritieke situaties effectief ondersteunen. Bijvoorbeeld Active Brake Assist 5: het systeem kan in bepaalde situaties automatisch een noodstop op stationaire en bewegende objecten uitvoeren. Daar komen nog de spoorassistent, Stability Control Assist of ook de aandachtsassistent bij.

Een gevaarlijke situatie is het rechtsafslaan binnen de bebouwde kom: Hier kan de optionele Active Sideguard Assist de bestuurder binnen de systeemgrenzen in bepaalde situaties waarschuwen en zelfs automatisch remmen.

teaser-actros-f-interieurdesign

Een nieuwe dimensie van comfort.

De Actros F is ontworpen om comfort en bewegingsvrijheid te optimaliseren in de dagelijkse praktijk voor chauffeurs in het internationale transport en zware distributie. Het interieur van de Actros F is ontworpen om de veeleisende job in het internationaal transport en zware distributie te verlichten. De cabine beschikt over een ruim interieur met veel opberg- en bewegingsruimte en biedt comfortabele bedden voor woon- en slaapcomfort tijdens lange afstanden. Dankzij de verschillende cabinevarianten biedt de Actros F een passende oplossing voor praktisch elke wens in internationaal transport en de perfecte combinatie van design en functionaliteit wordt onderstreept door het markante exterieur.

content-reliability-01

Zuiniger dan ooit.

De Actros F is een vrachtwagen met een bijzonder hoge efficiëntie en staat voor betrouwbare, brandstofbesparende technologie in het internationaal transport en zware distributie, met lagere kosten en hogere opbrengsten. Dankzij de verder ontwikkelde, als optie verkrijgbare motor OM 471 is het brandstofverbruik nog verder verlaagd, waardoor de totale kosten van de vrachtwagen omlaag gaan. Mercedes-Benz staat bekend om lage kosten. Dankzij de slimme verbinding tussen truck, Mercedes-Benz dealer en uw transportonderneming, kunt u de inzet van uw voertuigen, het gebruik en de efficiëntie van uw logistieke processen aanzienlijk verhogen. Predictive Powertrain Control zorgt voor een nog brandstofbesparendere rit, zowel op snelwegen als op provinciale wegen en in stadsverkeer.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Actros F

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op