Actros

De nieuwe Actros. Geen woorden maar daden.  
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz Actros?

Kopen vanaf

€ P.o.a.

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz Actros

teaser-actros-long-distance
Actros_5

Dé truck voor internationaal transport en distributietransport.

De nieuwe Actros creëert nieuwe maatstaven in transport. De truck voldoet moeiteloos aan de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid. Zowel voor internationaal transport als zwaar distributietransport. De werkplek biedt de beste werk- en rijomstandigheden voor de chauffeur. En de vele connectiviteitsmogelijkheden verhogen de efficiëntie van uw logistieke processen. De nieuwe Actros is een truck die nu al kan waarover anderen alleen nog maar praten. 

Actros_5 (6)

De nieuwe Actros heeft een laag brandstofverbruik en biedt maximale veiligheid.

De krachtige Euro VI-motoren kennen een erg laag brandstofverbruik. Belangrijk speerpunt is dan ook om de TCO zo laag mogelijk te houden. En natuurlijk zorgt een lager verbruik ook voor een geringere CO2-uitstoot. De brandstofbesparende rijprogramma’s en de anticiperende cruise control Predictive Powertrain Control dragen in belangrijke mate bij aan een laag verbruik. En met de nieuwe MirrorCam is de aerodynamica van de nieuwe Actros verder verbeterd om de luchtweerstand en daarmee het brandstofverbruik te verlagen. De standaard MirrorCam geeft de chauffeur een beter zicht bij het manoeuvreren. Bovendien wordt de dodehoek aanzienlijk verkleind bij de wissel van rijstrook en bij het afslaan. Ook is het zicht rondom de cabine veel beter door het ontbreken van buitenspiegels. Last but not least beschikt de nieuwe Actros over een zeer uitgebreide standaard veiligheidsuitrusting, inclusief Active Brake Assist 5, stabiliteitsregeling, spoorassistent en Attention Assist. Die standaarduitrusting is nog uit te breiden met de dodehoekassistent Sideguard Assist. Zo kunt u met een veilig gevoel op weg.

210508_MBT3698

Truck of the Year 2020

De internationale vakjury verkoos de Mercedes-Benz Actros voor de vijfde keer tot beste truck van het jaar. Het vlaggenschip van Mercedes-Benz Trucks voldoet vooral met de kwaliteit van de truck aan de criteria. Dat doet de Actros met innovaties die chauffeurs, klanten en de samenleving oplossingen bieden voor actuele vraagstukken zoals veiligheid, efficiëntie en comfort. De voorzitter van de jury, Gianenrico Griffini, beschreef de Actros als volgt: “Met de invoering van de nieuwe Actros brengt Mercedes-Benz een hoogmoderne truck op de markt die het pad effent voor geautomatiseerd rijden in de toekomst.”

stage-eactros

De nieuwe eActros – Charged & Ready.

De eActros wordt geleverd in twee uitvoeringen met drie of vier accu's. Elk van deze lithium-ionaccu's is echt robuust uitgevoerd met een capaciteit van zo'n 112 kWh1. Dit betekent een totale accucapaciteit van zo'n 3362 of 448 kWh2. Met deze energie kunnen trajecten van maar liefst 300 km3 of maar liefst 400 km4 worden afgelegd, waarbij de precieze actieradius onder andere afhankelijk van de topografie, het rijgedrag, de buitentemperatuur, de lading en de opbouw kan variëren. Door het goede uithoudingsvermogen is de eActros ideaal voor zwaar distributietransport in stedelijke gebieden.

23DT151_308

De nieuwe eActros 600

CHARGED TO CHANGE.

Volledig elektrisch, duurzaam, rendabel: De eActros 600 voor het langeafstandstransport staat klaar en luidt een nieuw tijdperk in de transportbranche in. De gamechanger van Mercedes‑Benz Trucks is er. ​Hij maakt deel uit van een geïntegreerde oplossing voor de overgang naar eMobility: met eConsulting voor de vragen die rijzen voor uw bedrijf, passende financiële diensten en nuttige digitale services.

Lange afstanden zonder laadproblemen: De eActros 600 heeft een actieradius van 500 km zonder bijladen. En laadt dankzij Megawatt Charging van 20% naar 80% in ca. 30 minuten. Het aandrijfsysteem van de eActros 600 zorgt voor extra power. En de LFP-accu's (lithium-ijzerfosfaat) zijn nikkel- en kobaltvrij en bieden enorme voordelen voor de levensduur en stroom.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz Actros

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op