Focus

De volledig nieuwe Ford Focus is gelanceerd. Het is technologisch de meest vooruitstrevende Focus ooit. De nieuwe Focus is er als vijfdeurs hatchback en als stationwagen. Ford biedt straks het meest uitgebreide gamma aan verschillende modelvarianten van de Focus ooit. 
ford

Hoe wilt u de Ford Focus rijden?

Kopen vanaf

€ 30.495

Private lease vanaf

 € 469

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Focus

2021_FORD_FOCUS_ST_OUTDOOR_03
2021_FORD_FOCUS_ST_OUTDOOR_02

De nieuwe Ford Focus

Met een opvallend nieuw design en boordevol next-gen verbindingsmogelijkheden is de Focus-ervaring beter dan ooit. Een nieuw en intuïtief 13,2 inch kleurentouchscreen is voorzien van de geavanceerde SYNC 4-technologie. Dankzij ‘Connected’ Navigatie en Ford Secure* blijf je naadloos verbonden en heb je toegang tot geavanceerde beveiligingsfuncties. Maak kennis met de geavanceerde wereld van elektrifcatie vol efficiëntie dankzij de nieuwe EcoBoost Hybrid PowerShift automatische transmissie; speciaal gemaakt om elke rit soepeler te laten verlopen. Voor extra veelzijdigheid kun je in de Focus Wagon je natte en droge spullen voortaan veilig gescheiden houden dankzij een nieuwe 'wet-zone'. Kies tussen de stoere en avontuurlijke Ford Focus Active; de luxueuze comfortabele Titanium; de sportieve ST-Line; of de topprestaties van de ST. 

 

2021_FORD_FOCUS_ACTIVE_OUTDOOR_INTERIOR

Slim verbonden

Blijf verbonden met de wereld om je heen dankzij het nieuwe Ford SYNC 4. Inclusief high-definition 13,2" touchscreen, navigatie met cloud-verbinding, plus geavanceerde stembediening met taalherkenning. De nieuwe Focus kan ook draadloos verbinding maken met je smartphone via Android Auto / Apple Carplay, zodat elke nieuwe reis comfortabel verloopt.

2021_FORD_FOCUS_ST_OUTDOOR_01

Soepeler en efficiënter reizen

De nieuwe Focus EcoBoost Hybrid is verkrijgbaar met een geavanceerde Powershift automatische transmissie met zeven versnellingen en dubbele koppeling. Deze is met precisie ontworpen om een efficiëntere, minder veeleisende aandrijving te leveren als aanvulling op de elektrisch verbeterde prestaties van de hybride motor.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Puma en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op