De Transit Connect

Met een elegante nieuwe look, uitgebreid vernieuwd interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de nieuwe Transit Connect op alle fronten verbeterd.
ford

Hoe wilt u de Ford Transit Connect rijden?

Kopen vanaf

€ 21.420

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Transit Connect

Ford-TransitConnect_27
2018FordTransitConnect_03

Ford Transit Connect

Met een stoere look, modern interieur en meer geavanceerde technologieën dan ooit, is de Transit Connect klaar voor de toekomst. De Transit Connect is duurzaam, functioneel en efficiënt, precies wat jij nodig hebt om de klus te klaren. Leverbaar met korte en lange wielbasis met een laadvolume tot 3,6m3 (VDA) en maximaal 915 kg laadvermogen. Bovendien kan het trekvermogen oplopen tot maar liefst 1500 kg. De innovatieve EcoBoost en EcoBlue motoren zorgen voor een gunstig brandstofverbruik en een lage uitstoot.

2017FordTransitConnect_05

De zakelijke app voor verbonden bedrijfswagens

Of je nu met één bedrijfswagen werkt of er maximaal vijf beheert, de FordPass Pro app haalt het maximale uit je bedrijfswagens. FordPass Pro is speciaal ontworpen voor bedrijfswagens en is voorzien van handige functies zoals: Guard Mode en Vehicle Health Alerts. Het zorgt ervoor dat je de weg op kunt, je lading veilig is én jouw bedrijf in beweging houdt.

2018FordTransitConnect_02

Uw kantoor op de weg

Ga even in de comfortabele, goed geconstrueerde cabine van de Transit Connect zitten en u zult merken dat deze voor u is gemaakt. Alle bedieningselementen zijn logisch geplaatst en geïntegreerd in het ontwerp van het interieur, zodat u iedere handeling soepel, intuïtief en efficiënt kunt uitvoeren. Door zowel het praktische als duurzame ontwerp, zorgt de slimme constructie voor veel handige opslag. En met een reeks van slimme technologieën  binnen handbereik, inclusief de nieuwste beschikbare Ford SYNC 3* (standaard op Active, optie voor andere versies), kan de Transit Connect u op perfecte wijze dienen als een mobiel verbonden kantoor. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Transit

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op