De Transit Chassis Cabine

Wat heb je nodig? Een dieplader, kipper, koelwagen of wat dan ook... voor elke bedrijfswagenombouw is de Transit Chassis Cabine de beste keus.
ford

Hoe wilt u de Ford Transit Chassis Cabine rijden?

Kopen vanaf

€ 58.075

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Transit Chassis Cabine

2018_FORD_TRANSIT__15
ford-transit-chassis-cabine-afb1

Gemaakt om hard te werken 

Wanneer zwaar werk verricht moet worden, kun je erop verrouwen dat de nieuwe Ford Transit de klus klaart. Hij combineert de kracht van een zware vrachtwagen met de wendbaarheid van een lichte bedrijfswagen en elk model in de uitgebreide, eenvoudig om te bouwen Chassis Cabine range kan worden geconfigureerd om aan jouw individuele zakelijke behoefte en wensen te voldoen. De hele reeks beschikt over een hoger laadvermogen en motoren met een lager brandstofverbruik, een hoger koppel en een hoger trekvermogen dan voorheen. Bovendien beschikt de reeks over een opvallende, nieuw ontworpen voorzijde met een vernieuwde grille met 3 spijlen, een nieuwe motorkap en bumper, en kenmerkende nieuwe koplampen. De cabine van geselecteerde modellen is voorzien van ingebouwde connectiviteit en geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie om je door zelfs de meest veeleisende werkdagen te leiden. Van kiepwagen tot koelwagen, mobiele werkplaats of voertuig voor noodhulpdiensten, de nieuwe Transit Chassis Cabine is de ideale transportoplossing.

transit chassis cabine 1

Extra kracht met de 5-tons uitvoering

Heb je veel laadvermogen nodig? De nieuwe 5-tons uitvoering biedt het grootste laadvermogen ooit voor de Transit Chassis Cabine, zodat je tot wel 2.960 kg kunt vervoeren. Deze extra sterke 5-tons is de ideale kandidaat voor een zware ombouw. uitvoering met z’n extra kracht de ideale kandidaat. Met alle leverbare Chassis Cabine lengtes (L2, L3, L4, L5) levert hij de ultieme veelzijdigheid voor alles wat je nodig hebt. Zoek je kracht? Deze nieuwe, ultrasterke Transit Chassis Cabine is klaar om voor je aan de slag te gaan.

ford-transit-chassis-cabine-afb2

Je mobiele kantoor

Met de nieuwe Transit ben je altijd voorbereid, zelfs op de meest veeleisende dagen. Met het ruime, nieuw ontworpen interieur met zijn nieuwe instrumentenpaneel en het hoogwaardige ergonomische ontwerp behoud je de controle in alle comfort. Een nieuw 8" touchscreen in het midden van het dashboard ondersteunt ‘veeg’- en ‘knijp’-gebaren en biedt een scala aan informatie, entertainment en navigatie, evenals Voice Control (optie). Met de keuze uit een standaard dubbele passagiersstoel voorin of een volledig verstelbare enkele stoel is er ruimte voor maar liefst drie inzittenden en door de in het dashboard gemonteerde versnellingspook kunnen passagier(s) en bestuurder onbeperkt door de cabine bewegen. Daarnaast is er een grote hoeveelheid aan makkelijk toegankelijke opbergruimte beschikbaar, waaronder drie open opbergvakken aan de bovenzijde van het dashboard en een nieuw dockingstation voor een mobiele telefoon of tablet

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Transit Chassis Cabine

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op