De Transit

KRACHTIG. CAPABEL. AUTHENTIEK.

Trouw aan zijn roots. Vernieuwd voor nog betere prestaties. De vernieuwde Ford Transit gaat net een stap verder dankzij optimaal comfort en maximale productiviteit. Vanaf nu te bestellen bij de Ford Agent, levering volgt vanaf juni 2024.

ford
Kopen vanaf

€ 35.725

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Transit 

ford-transit-eu-3_V363_M_L_55759_ccl-16x9-2160x1215-bb-interior-shot.jpg.renditions.original
Downlighter_with_plumber

Ford Transit

Wat je klus ook is, er is altijd een Transit die erbij past. Om jouw laadruimte te maximaliseren leveren wij de Transit met met een L4H3-formaat. En met het nieuwe 5-tons model kun je het laadvermogen van je Transit vergroten tot wel 2.397 kg. Je krijgt tot wel 15,1 kubieke meter aan veilige laadruimte. En met een laadvloerlengte tot 4.217 mm (in de L4-variant) is de Transit perfect geschikt voor het vervoer van lange voorwerpen zoals buizen, planken en tapijtrollen. Je hebt makkelijke toegang tot de laadruimte via de schuifdeur aan de zijkant, of via de achterdeuren van volledige hoogte en het ingebouwde opstapje in de achterbumper. Neem plaats in jouw kantoor op de weg: in de cabine van de Transit heb je een reeks  connectiviteitsfuncties en assistentietechnologieën binnen handbereik.

2018_FORD_TRANSIT__14

Extra kracht met de 5-tons uitvoering

Heb je veel laadvermogen nodig? De nieuwe 5-tons GVW uitvoering biedt het grootste laadvermogen ooit met de Transit, zodat je tot wel 2.397 kg kunt vervoeren. Deze extra sterke 5-tons is de ideale kandidaat voor een zware ombouw. De grotere wielbasis en carrosserieconfiguratie van de Jumbo (L4H3) zorgen ervoor dat je zowel de ruimte als kracht hebt voor vervoer of ombouw. Hij levert de ultieme veelzijdigheid voor alles wat je nodig hebt. Sterker dan ooit. Deze nieuwe, ultra sterke Transit is klaar voor elke klus. 

ford-transit_custom_Trail-eu-ford-Interior_Side_Profile_Static_Talent-16x9-2160x1215.jpg.renditions.original

Welkom in je nieuwe kantoor

Met de nieuwe Transit ben je altijd voorbereid, zelfs op de meest veeleisende dagen. Met het ruime, nieuw ontworpen interieur met zijn nieuwe instrumentenpaneel en het hoogwaardige ergonomische ontwerp behoud je de controle in alle comfort. Een nieuw 8" touchscreen in het midden van het dashboard ondersteunt ‘veeg’- en ‘knijp’-gebaren en biedt een scala aan informatie, entertainment en navigatie, evenals Voice Control (standaard op Limited). De Transit is naar keuze leverbaar met twee individuele voorstoelen of en passagiersbank waarmee hij voorin plaats biedt voor twee passagiers. Door de in het dashboard gemonteerde versnellingspook kunnen passagier en bestuurder comfortabel door de cabine bewegen. Daarnaast is een grote hoeveelheid aan makkelijk toegankelijke opbergruimtes beschikbaar. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Transit

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op