Ranger

De Ranger is al lang een van de hardst werkende pick-ups in de wereld.
ford

Hoe wilt u de Ford Ranger rijden?

Kopen vanaf

€ 32.710

Bijtellingspercentage

22 %

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Ranger

2022Ford_NextGenRanger_Wildtrak_Rear_motion-scaled
Ford_Next_Gen_Ranger_Wildtrak-scaled

Sterk en functioneel

Met de nieuwe Ford Ranger kiest u voor een bijzonder sterke pick-up truck die met zijn 4×4 wielaandrijving op elk terrein thuis is. U geniet van een hoge mate van comfort en kwaliteit in de Ranger en met de grote laadbak is de Ranger ook nog eens bijzonder functioneel en praktisch! Met verschillende sterke DuraTorq dieselmotoren met een enorme kracht en een enorm koppel zal de Ranger altijd voldoen aan uw wensen. Eventueel kunt u een dubbele cabine bestellen, indien u meer passagiers wenst te vervoeren.


 

2022_NEXT-GEN_RANGER_RAPTOR_EXTERIOR_03-LOW

Maximale grip met een minimale inspanning

Het geavanceerde Traction Control System voorkomt slippende wielen en biedt optimale grip, prestaties en stabiliteit wanneer je dit het meest nodig hebt. Het systeem controleert continu het vermogen dat naar elk wiel wordt overgebracht en past dit aan voor maximaal contact en grip wanneer je accelereert.

2022_FORD_NEXT_GENERATION_RANGER_RAPTOR_INT_55-LOW

Adaptive cruise control met stop en go systeem

Je rijdt altijd op een veilige afstand dankzij Adaptive Cruise Control met start-stop systeem. Daarmee stel je niet alleen de gewenste snelheid in, maar ook de afstand tot het verkeer vóór je. Zodat je nooit te hard rijdt en automatisch stopt als het verkeer tot stilstand komt. Zodra de file oplost, start de auto weer en rij je verder.


 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Ranger en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op