De E-Transit

Volledig elektrisch. Geen compromissen. De nieuwe Ford E-Transit is onze eerste volledig elektrische bedrijfswagen.
ford

Hoe wilt u de Ford E-Transit rijden?

Kopen vanaf

€ 58.825

Bijtellingspercentage

12%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford E-Transit 

Ford_E-Transit_Front_3_4_HomeCharging_2-1-scaled-1
Ford_E-Transit_Front_3_4_Dynamic_Depot-scaled-2

De nieuwe Ford E-Transit

Volledig elektrisch. Geen compromissen. De nieuwe Ford E-Transit is onze eerste volledig elektrische bedrijfswagen.

De elektrische Ford Transit is speciaal ontworpen om jouw bedrijf te helpen zijn duurzaamheidsdoelstellingen te halen, zonder in te leveren op robuustheid, capaciteit of veelzijdigheid.

Een 400 volt accu met 68 kWh bruikbaar vermogen doet al het harde werk, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over lage-emissiezones.  De E-Transit accu heeft een indrukwekkend bereik van tot wel 317 km* op één acculading. Gebruik onze nieuwe calculator om in te schatten hoe ver je kunt rijden op basis van je rijomstandigheden. Probeer onze Range calculator  

De E–Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt 15,1 kubieke meter laadruimte. Er zijn zelfs 25 verschillende configuraties, dus wat je wensen ook zijn, er is zeker een E-Transit die bij jouw bedrijf past.  

Ford_E-Transit_Front_3_4_Charging_Talent-2-scaled

Moeiteloos opladen

In het magazijn

Samen met onze partners kunnen we helpen bij het installeren van al je oplaadhardware en -software. Met een oplaadpunt voor je elektrische bedrijfswagen op je eigen terrein kun je je E-Transit in ongeveer 7 uur opaden van 0 - 100%.

Op openbare plaatsen

opladen bij een openbaar oplaadpunt gaat moeiteloos. Het FordPass oplaadnetwerk heeft meer dan 300.000 oplaadpunten in heel Europa. Bovendien kun je op 450 locaties gebruikmaken van de krachtige en snelle oplaadstations van IONITY, elk met meerdere oplaadpunten.

Thuis

gewoon in het stopcontact om hem makkelijk op te laden. Je kunt ook een Ford Connected Wallbox oplaadpunt voor thuis installeren voor meer gemak, snellere oplaadtijden en om ervoor te zorgen dat je elektrische bedrijfswagen klaar is wanneer jij dat bent.

Ford_E-Transit_Interior_Side_Cockpit-scaled-1

Connected Services

FORDPASS PRO

Of je nu met één of vijf voertuigen werkt, FordPass Pro geeft je de mogelijkheid om je voertuigen in goede staat te houden. Met de gratis app kun je de locatie en status van je voertuig bekijken, de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, oplaadschema's beheren en nog veel meer.

FORD TELEMATICS

Heb je een wagenpark van meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics kan helpen de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van je voertuigen te minimaliseren. Met datagestuurde inzichten kun je de dagelijkse activiteiten van je wagenpark begrijpen. Je kunt snel de status van het voertuig bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel op te lossen.

Ford_E-TransitDetail_ProPower_Front_Cabin-scaled-2

Operationele kosten

Lagere bedrijfskosten

Door over te stappen op een elektrische bestelauto, kan je bedrijf profiteren van lagere bedrijfskosten van je voertuig. Het opladen kost aanzienlijk minder dan tanken, en als je thuis of op het werk je oplaadt in plaats van op openbare plaatsen, zullen de kosten nog lager zijn. Vooral als je profiteert van lagere energietarieven 's nachts.

Lagere onderhoudskosten

Profiteer van een verlaging tot wel 40% op de onderhoudskosten. Omdat elektrische bedrijfswagens minder bewegende onderdelen hebben, vereisen ze doorgaans minder onderhoud dan een bedrijfswagens op diesel. Hierdoor verminder je de tijd dat het voertuig stilstaat en verhoog je de productiviteit van je bedrijf.

E-Transit garanties

De E-Transit wordt gedekt door een basisgarantie van 2 jaar en ongelimiteerde kilometers. Een garantie van 8 jaar/160.000 km op de batterij en een garantie van 12 jaar tegen doorroesten.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford E-Transit

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op