Verzekering Smart

SMART1801

smart autoverzekering.

Zo maken wij het verschil.

Jouw voordelen:

  • 3 jaar een nieuwe smart
  • smart onderhoud en service
  • Schade-én pechhulp
  • Inzittendendekking voor de helft van het geld

Je manoeuvreert gemakkelijk door smalle straatjes en weet altijd een plek te vinden om in te parkeren. smart is helemaal thuis in de grote steden. Alleen, juist daar ontstaan de meeste schades, voor je het weet is jouw smart gestolen of raakt hij total loss. Dan wil je zo snel mogelijk weer van jouw favoriete stadsauto genieten, toch?

19C0593_071

De eerste 3 jaar een nieuwe stadsauto.

Met de smart autoverzekering heb je de eerste 3 levensjaren recht op een nieuwe smart, ongeacht de cataloguswaarde of de kilometers die je per jaar rijdt. Als je smart onverhoopt gestolen is of total loss raakt, kan je gewoon overstappen in een gloednieuwe.

smart EQ fortwo: gecombineerd stroomverbruik in kWh/100 km (WLTP): 17,0 – 15,7. CO2-Emissie in g/km (gecombineerd): 0. [1]

[1] De opgegeven waarden zijn berekend aan de hand van de voorgeschreven meetprocedure. Het stroomverbruik en de actieradius zijn bepaald conform verordening 692/2008/EG en zijn afhankelijk van de voertuigconfiguratie. Voor meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële CO2-emissie van nieuwe personenwagens kun je de 'Leidraad voor brandstofverbruik en CO2-emissie van nieuwe personenauto's' raadplegen, die gratis verkrijgbaar is bij alle verkooppunten en de 'Deutsche Automobil Treuhand GmbH' (www.dat.de).