Voordelig, zorgeloos én gemakkelijk een nieuwe smart rijden. Vanaf € 399,-- p.m.

De SMART special deal

Omarm de toekomst met de nieuwe #1 en #3

Maak kennis met nieuwe private lease campagne in samenwerking met Justlease! Één vast bedrag per maand waarbij onderhoud, reparatie en banden zijn inbegrepen. Het is ook nog eens inclusief all-risk verzekering en wegenbelasting. Het is tijd om kennis te maken met de nieuwe generatie van smart. Al vanaf € 399,-- per maand voor de smart #1 en vanaf € 499,-- voor de smart #3. Dat is exclusief de EV subsidie van € 2.950,--. Het actietarief is gebaseerd op 60 maanden en 12.000 km. p.j.

(de actie is geldig tot en met 31 mei)

EV-1-2

DE #1: EEN PRIJSWINNAAR OP WIELEN

Deze crossover-SUV is bekroond met niet één, maar twee prijzen voor zijn design. Naast dat de smart #1 er super leuk uitziet, is dat niet het enige om over naar huis te schrijven. Dit model wordt standaard uitgevoerd met een vast panoramadak, parkeersensoren voor en achter, een 360 graden camera en een 12,8 inch centraal display. De kwaliteit van het interieur is uitmuntend en het infotainment systeem heeft leuke features. Waar dit prachtige design precies vandaan komt lees je verder op deze pagina. Kun jij een gokje doen na het zien van de video hiernaast?

Ondanks dat de #1 een crossover-SUV is, voelt dit model aan als een zee van ruimte. De auto is slim ingedeeld en zowel voor als op de achterbank heb je meer dan genoeg plek om uitgebreid te kunnen zitten. Door de verstelbare achterbank bepaal jij zelf hoe jij de ruimte in de auto benut. Onder de motorkap kun je een laadkabel kwijt, waardoor de kofferbak helemaal vrij is voor alles wat je maar mee wilt nemen.

De basisversie van de #1, de Pro, is uitgevoerd met een 49kWh batterij, wat goed is voor een actieradius van 310km WLTP. Wil je een stapje verder, dan kun je kiezen voor de Pro+. Met deze versie behaal je 420km WLTP met een 66kWh batterij. Bij beide uitvoeringen heb je de mogelijkheid om snel te laden: de batterij wordt binnen 30 minuten opgeladen van 10% naar 80%. Met de veelzijdige #1 weet je zeker dat jij jouw bestemming op een comfortabele en duurzame manier bereikt.

smart-3

LAAT JE SPORTIEVE KANT ZIEN MET DE #3

De #3 is een sportieve en stoere SUV coupé. Dit is terug te zien in de scherpe belijning, de atletische rondingen en de 19 inch wielen. Deze is verkrijgbaar in dezelfde batterij als de #1, maar wel met meer actieradius. Hoe dat komt? Door de aerodynamische aspecten van deze auto vlieg je over de weg! Met de batterij van 49kWh bereik je een afstand van 325km WLTP. Net als bij de #1, kun je ook kiezen voor een grotere batterij: de 66kWh waarmee je een bereik van 435km kunt behalen.

Het sportieve karakter komt terug in het exterieur, de achterwielaandrijving en de ophanging van de auto. Het rijden in de #3 is een dynamische beleving. Deze snelheidsduivel ligt stabiel op de weg en houdt ervan om uitgedaagd te worden. Ben je op zoek naar nóg meer sportiviteit? Dan kun je de #3 ook in de Brabus uitvoering krijgen. Met niets minder dan 428 pk vlieg jij in 3,7 seconden naar de 100km/h!