En dat is drie: Baan Twente wederom uitgeroepen tot beste Van ProCenter van Nederland

mercedes-benz

12 maart 2024

En dat is drie: Baan Twente wederom uitgeroepen tot beste Van ProCenter van Nederland

Baan Twente is ook in 2023 het beste Mercedes-Benz Van ProCenter van Nederland. Baan Twente noteerde opnieuw topscores op het gebied van service en klanttevredenheid en heeft zich in het afgelopen jaar daarnaast bewezen op het gebied van elektrische mobiliteit en digitale diensten.

De Best Van Dealer Award wordt door Mercedes-Benz Nederland jaarlijks uitgereikt aan het Van ProCenter dat zich onderscheidt door het leveren van topprestaties. Met deze hattrick onderstreept Baan Twente niet alleen dat service en klantvriendelijkheid breed in het DNA van het bedrijf verankerd zitten, maar ook innovatiekracht. Het dealerbedrijf scoorde dan ook zeer hoge cijfers op het gebied van verkoop van volledig elektrische modellen en digitale diensten. Elektrische mobiliteit en digitale diensten vormen de basis van de strategie van Mercedes-Benz Vans en ook Baan Twente zet hier vol op in. Louwman Mercedes-Benz bereikte de tweede plaats en Mercedes-Benz Dealer Bedrijven de derde plaats.

Mark Horsten, COO Vans bij Mercedes-Benz Nederland: “We toetsen doorlopend de activiteiten van de Nederlandse Van ProCenters en daarbij worden alle facetten geanalyseerd en geëvalueerd, van verkoop en service tot klantentevredenheid. Het feit dat Baan Twente nu opnieuw de Best Van Dealer Award heeft gewonnen, geeft aan dat zij niet alleen zeer goed scoren in klanttevredenheid maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie naar elektrisch rijden en digitalisering van onze dienstverlening.”

Gerd van der Kolk, Directeur van Baan Twente: “Onze klantgerichte service en innovatieve kijk op ondernemen resulteert al drie jaar op rij in het winnen van de Best Van Dealer Awards en daar zijn we uiteraard zeer trots op. Net als in de voorgaande jaren is de erkenning van Mercedes-Benz Nederland een extra motivatie om dit serviceniveau nog verder te verhogen en onze klanten maximaal te ondersteunen op het gebied van elektrische mobiliteit en digitalisering.

De kracht van de Mercedes-Benz Van ProCenters

Mercedes-Benz heeft het Van ProCenter-label ontwikkeld om extra voordelen te bieden aan ondernemers. Deze zakelijke doelgroep wil volledig kunnen vertrouwen op maximale inzetbaarheid van een bedrijfswagen. Daarom heeft een Van ProCenter altijd het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er speciaal opgeleide verkoopadviseurs en is de op- en ombouwexpertise in huis aanwezig. Wanneer een bestelwagen voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, is er ook altijd passend vervangend vervoer beschikbaar, zodat mobiliteit altijd gegarandeerd is.

Team Baan Twente Mercedes-Benz Bedrijfswagens
_RON8018
Verkoopteam Baan Twente

Onderstaande foto van links naar rechts:
Henk Wessels, Mark Pahlplatz, Jos Pezie, Stef Wensink, Jurre Toenink, Jan Willem Wegstapel, Frank Slot, Marcel Baan.

_RON8029
Overhandiging van het beste Van ProCenter Award 2023 door Mercedes-Benz

Onderstaande foto van links naar rechts:
Peter Leushuis (Baan Twente), Sally Morren-Colemont, Samuel Dussart, Kruno Mustac (Mercedes-Benz Nederland), Marcel Baan (Baan Twente), Mark Horsten (Mercedes-Benz Nederland), Gerd van der Kolk en Gert-Jan Baan (Baan Twente).

_RON7984