GLE Coupé

De GLE Coupé combineert het indrukwekkende vermogen van een terreinwagen met de sportiviteit en elegantie van een Coupé.
mercedes-benz

De nieuwe GLE Coupé

Krachtig, dynamisch en sportiever dan ooit. De nieuwe GLE Coupé wordt standaard geleverd met AMG Line en combineert markante SUV-elementen met elegante coupékwaliteiten. De nieuwe voorzijde, lakkleuren en velgen tot 55,9 cm (22 inch) zorgen voor individualiteit. Ontdek de highlights van het exterieur van de GLE Coupé.
Hoogwaardig design in elk detail. Het interieur van de GLE Coupé overtuigt met nieuwe bekledingskleuren en sierdelen, alsmede met luchtuitstroomopeningen van hoogwaardige materialen voor een sportieve en elegante ambiance. Het multifunctionele stuurwiel van de nieuwste generatie en het MBUX-multimediasysteem met widescreen cockpit ronden het interieur af.

Kopen vanaf

€ 108.661

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLE Coupé

5565960_20230210_GLE_COUPE_C167_FL_ProductStill_OW_26b_INT_p
5565965_20230210_GLE_COUPE_C167_FL_ProductStill_PAD_01b_EXT_

Exterieurdesign: harmonieuze elegantie.

De schuiner geplaatst voorruit laat de GLE Coupé er niet alleen dynamischer uitzien; hij sluit ook beter aan op de aflopende daklijn en zorgt voor een harmonieuze elegantie. De flanken zijn rustig en geaccentueerd en laten daardoor de grote velgen beter tot hun recht komen. De vloeiende overgang van de achterklep naar de bumper, de kentekenplaat in de bumper boven de hoogglanzend chromen bodembeschermingsplaat en de geïntegreerde uitlaatsierstukken ronden de synthese van Coupé en SUV af.

5501467_2212_DC_MB_Social_GLE_Coupé_01_0846

Interieurdesign: moderne en luxe uitstraling.

De hoogwaardige vormgeving en afwerking van alle oppervlakken en sierdelen alsmede de indrukwekkende ergonomie geven de GLE Coupé een moderne en luxe uitstraling. Een voorbeeld hiervan zijn de twee grote displays in de cockpit en het markant vormgegeven dashboard, horizontaal gescheiden door een sierdeel dat doorloopt tot in de portierbekleding. De sportstoelen in lederlook ARTICO en het nieuwe sportstuur in nappaleder zorgen voor een sportief accent.

5535397_20230123_GLE_SUV_C167_FL_ProductStill_OW_12b_EXT_fro

De nieuwste generatie rijassistentiesystemen.

De GLE Coupé beschikt over de nieuwste generatie rijassistentiesystemen van Mercedes-Benz. Dit leidt tot een uitzonderlijk hoge mate van veiligheid, met name tijdens het filerijden. De actieve file-assistent kan de rijbaan volgen (mits er wegmarkeringen zijn) en tot een snelheid van circa 60 km/h een veilige afstand tot de voorligger bewaren. De auto kan tot een minuut na stilstand automatisch weer optrekken. Op meerbaanswegen, kan de actieve stuurassistent de bestuurder ondersteunen met de noodrijbaanfunctie.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLE Coupé

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op