GLB

Met een lengte van 4.6 meter, een bagageruimte van 1.755 liter en een riante beenruimte, is de GLB bijzonder comfortabel.

mercedes-benz

Power of possibilities.

Laat u imponeren door het design van de nieuwe Mercedes-Benz GLB. Vanbinnen, vanbuiten en in alle opzichten. De duidelijke lijnen en krachtige proporties geven de nieuwe Mercedes-Benz GLB zijn markante uiterlijk en offroad-karakter. De nieuwe GLB is als optie beschikbaar met zeven zitplaatsen en toont zijn veelzijdigheid in het interieur onder andere door de afzonderlijk neerklapbare zitplaatsen achterin.

Kopen vanaf

€ 55.799

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLB

5749400_06_X247_OW_08B_10
6462393_33_X247_OW_11_07_sRGB

Exterieurdesign: offroad-uitstraling.

De oppervlakken van de carrosseriedelen worden met gereduceerde lijnen en nauwkeurige overgangen benadrukt. Het rechtopstaande front met de markante koplampen versterkt het offroad-uitstraling, net als de korte overhang en bodembeschermingsplaat voor en achter. De over de dorpels doorlopende portieren verhogen enerzijds het instapcomfort, anderzijds zorgen ze dat de instap schoon blijft en verhogen ze de bescherming bij een aanrijding van opzij.

6464144_35_X247_OW_15_08_sRGB_2

Interieurdesign: robuust SUV-karakter.

Het dashboard bestaat uit één stuk, met optische uitsparingen ter hoogte van de bestuurder en de bijrijder. De bestuurder kijkt uit op een widescreen cockpit met bediening en weergave via MBUX. De offroad-achtige buiselementen van gefreesd aluminium geven de dashboarddrager een robuuste, krachtige uitstraling. Verder is de GLB uitgerust met rijassistentiesystemen uit de S-Klasse en het ENERGIZING-comfortprogramma die is uitgerust met onder andere muziek- en lichtsferen en verschillende massagestanden.

5748330_11_X247_OW_21_09

Alle ruimte voor avontuur: maximaal zeven zitplaatsen.

De GLB wordt optioneel geleverd met een derde zitrij die bestaat uit twee afzonderlijke stoelen. Op de stoelen kunnen personen tot 1.68 m comfortabel plaatsnemen. Daarnaast kunnen de stoelen in de bagageruimte worden verzonken om de bagageruimte te vergroten. Uitschuifbare hoofdsteunen, veiligheidsgordels met gordelspanners en gordelkrachtbegrenzers, windowbags en bevestigingspunten voor vier kinderzitjes behoren tot de veiligheidsuitrusting. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLA

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op