GLB

Met een lengte van 4.6 meter, een bagageruimte van 1.755 liter en een riante beenruimte, is de GLB bijzonder comfortabel.

mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz GLB rijden?

Kopen vanaf

€ 55.321

Private lease vanaf

 € 711

Bijtellingspercentage

22 %

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz GLB

19C0853_005 (1)
19C0853_028

Exterieurdesign: offroad-uitstraling.

De oppervlakken van de carrosseriedelen worden met gereduceerde lijnen en nauwkeurige overgangen benadrukt. Het rechtopstaande front met de markante koplampen versterkt het offroad-uitstraling, net als de korte overhang en bodembeschermingsplaat voor en achter. De over de dorpels doorlopende portieren verhogen enerzijds het instapcomfort, anderzijds zorgen ze dat de instap schoon blijft en verhogen ze de bescherming bij een aanrijding van opzij.

19C0853_069

Interieurdesign: robuust SUV-karakter.

Het dashboard bestaat uit één stuk, met optische uitsparingen ter hoogte van de bestuurder en de bijrijder. De bestuurder kijkt uit op een widescreen cockpit met bediening en weergave via MBUX. De offroad-achtige buiselementen van gefreesd aluminium geven de dashboarddrager een robuuste, krachtige uitstraling. Verder is de GLB uitgerust met rijassistentiesystemen uit de S-Klasse en het ENERGIZING-comfortprogramma die is uitgerust met onder andere muziek- en lichtsferen en verschillende massagestanden.

19C0797_007

Alle ruimte voor avontuur: maximaal zeven zitplaatsen.

De GLB wordt optioneel geleverd met een derde zitrij die bestaat uit twee afzonderlijke stoelen. Op de stoelen kunnen personen tot 1.68 m comfortabel plaatsnemen. Daarnaast kunnen de stoelen in de bagageruimte worden verzonken om de bagageruimte te vergroten. Uitschuifbare hoofdsteunen, veiligheidsgordels met gordelspanners en gordelkrachtbegrenzers, windowbags en bevestigingspunten voor vier kinderzitjes behoren tot de veiligheidsuitrusting. 

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz GLA

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op