De CLA Shooting Brake

Of het nu gaat om outdooractiviteiten of een dag shoppen: de CLA Shooting Brake heeft ruimte voor spontaniteit.
mercedes-benz

Express your drive.

De nieuwe CLA Shooting Brake behoort tot de top. Visueel, technisch en op het gebied van rijcomfort. Een blikvanger in alle opzichten. Van de grille met Mercedes-Benz pattern tot de markante, krachtig ogende achterzijde. Veel plaats achterin en een merkbaar nieuw ruimtegevoel voorin. Avant-gardistisch, digitaal en tegelijkertijd comfortabel.

Kopen vanaf

€ 47.029

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

5422622_CLA_SB_06D_v07_profil_eciV2.tif_preview
5810950_PE1270_P270_118CLA_X_FF07_CLA250_4m_Designhero_WEU_8

Exterieurdesign: sportwagen met bagageruimte.

De CLA Shooting Brake is een imposante verschijning op de weg en heeft het typische Mercedes-Benz sportwagenuiterlijk. Dat komt onder meer door de smalle koplampen, de diep naar beneden doorgetrokken motorkap en de diamond grille. De tweedelige, smalle achterlichten en de in de achterbumper ondergebrachte kentekenplaat zijn kenmerkend voor de GT-achterzijde met soepele overgang tussen de achterbumper en de achterklep.

MBCARSBE_8046047_CLA_SB_FL_ML_Mailing_Topics_1280x570px4

Interieurdesign: hightech en jeugdige avant-garde.

De CLA Shooting Brake heeft geen overkapping boven het dashboard, waardoor het vleugelvormige geheel zonder onderbreking van voorportier naar voorportier loopt. Het widescreen display is vrijstaand. Door de ‘sleuf’ aan de onderkant, lijkt het alsof het scherm zweeft. De sfeerverlichting in het interieur versterkt deze illusie. De drie luchtuitstroomopeningen ogen sportief dankzij de turbinelook, zelfs zonder de verlichting.

5810740_PE2120_P521_118CLA_X_FF07_CLA250_4m_Designhero_WEU_8

Digitaal huis op wielen: MBUX blijft leren.

Het MBUX-systeem heeft een zelflerende en innovatieve spraakbediening. Via het trefwoord ‘Hey Mercedes’ volgt het de aanwijzingen van de passagiers op. De verschillende comfort- en MBUX-functies maken het systeem nog intuïtiever en natuurlijker door onder meer bewegingen te herkennen. De spraakbediening begrijpt steeds meer soorten vragen en zoekt online naar de juiste antwoorden terwijl de bestuurder zijn aandacht bij het verkeer kan houden.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op