E-Tourneo Custom

NIEUWE FORD E-TOURNEO CUSTOM

Maak kennis met de volledig elektrische Ford E-Tourneo Custom: perfect voor jouw werkzaamheden, maar ook voor plezier met vrienden en familie. Volledig ontworpen zodat jij vandaag de dag, maar vooral in de toekomst zorgeloos op pad kunt gaan.

 

 

ford

Hoe wilt u de Ford E-Tourneo Custom rijden?

Kopen vanaf

€ N.n.b.

03-Ford-Pro-onthult-volledig-elektrische-E-Tourneo-Custom-scaled

De nieuwe Ford E-Tourneo Custom

Ervaar de toekomst van personenvervoer met de nieuwe Ford E-Tourneo Custom - de volledig elektrische krachtpatser die perfect is voor al jouw behoeften, zowel zakelijk als privé. Dit indrukwekkende voertuig is ontworpen om jou vandaag en in de toekomst moeiteloos op weg te helpen.

Met verstelbare zitplaatsen voor maar liefst acht personen en uitgerust met geavanceerde technologie, zoals 5G-compatibiliteit en Ford Pro™-connectiviteitsservices, biedt de E-Tourneo Custom een ongeëvenaarde rijervaring. Geniet van premium functies die je het gevoel geven dat je altijd thuis bent, waar je ook naartoe gaat.

De veelzijdigheid van de nieuwe E-Tourneo Custom is ongeëvenaard. Of je nu een groot gezin hebt, collega's wilt vervoeren of op avontuur wilt gaan met vrienden, dit voertuig past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Met een elektrisch rijbereik tot 370 km, 125 kW DC-snelladen, 11 kW AC-boordlader en optioneel Pro Power Onboard 2,3 kW, biedt de E-Tourneo Custom de flexibiliteit en kracht die je nodig hebt. Bovendien heeft dit voertuig een indrukwekkend trekvermogen van maximaal 2 ton, waardoor je zonder zorgen kunt reizen, waar je avontuur je ook brengt.

Maak je klaar voor de toekomst van personenvervoer met de nieuwe Ford E-Tourneo Custom. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op