De Transit Courier

De Transit Courier is de meest compacte bestelauto uit onze Transit-reeks. Hij is ideaal om snel goederen te leveren en je in de krappe ruimtes te manoeuvreren waar andere bestelauto's niet in kunnen.
ford

Hoe wilt u de Ford Transit Courier rijden?

Kopen vanaf

€ 18.375

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Transit Courier

2017FordTransitCourier_17
2017FordTransitCourier_03_1

Ford Transit Courier

De Transit Courier is de meest compacte bestelauto uit onze Transit-reeks. Hij is ideaal om snel goederen te leveren, smalle straatjes door te rijden en je in de krappe ruimtes te manoeuvreren waar andere bestelauto's niet in kunnen. De bestelauto heeft een verrassend royale 2,3 kubieke meter aan laadruimteCargo capacity. Hij is ook verkrijgbaar met verschillende motorconfiguraties, zoals de EcoBoost benzinemotor of de Duratorq dieselmotor. En met een reeks innovatieve connectiviteitsfuncties en technologieën voor rijassistentie: de Transit Courier maakt je werkdag een stuk eenvoudiger.

2017FordTransitCourier_12

SYNC 3

Ford SYNC 3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft. Je bedient moeiteloos je telefoon, muziek en navigatiesysteem. Kies voor spraakopdrachten of bedien gemakkelijk het 6 inch touchscreen. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door het geven  van eenvoudige spraakcommando’s.

2019Ford_TransitCustomNugget_13

Bevestigingspunten aan de zijwand

De sjorogen zijn doorgaans op de vloer gemonteerd, en kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer je probeert om de lading vast te zetten. De Transit Courier is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit betekent dat er geen obstakels op de vloer zijn, waardoor de toegang tot de laadruimte makkelijker is. Het voorkomt tevens ophoping van vuil en maakt schoonmaken eenvoudiger.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Transit

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op