Nieuwe Transit Courier

De nieuwe Transit Courier is nog steeds compact maar is nu langer, breder en hoger. En hij is ook slimmer. Naast de ruimte voor twee europallets, hebben we hem naar een hoger niveau gebracht met geavanceerde connectiviteit, veiligheid en aandrijflijnen. 

Kies uit benzine, diesel of de 100% elektrische E-Transit Courier.

Voeg daar een nieuwe krachtige look met verbeterde capaciteiten aan toe, en je hebt de perfecte partner voor je grote plannen gevonden.

ford

Hoe wilt u de Ford Transit Courier rijden?

Kopen vanaf

€ 17.850

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Transit Courier

2023_FORD_TRANSIT_COURIER_EXTERIOR_01

Ford Transit Courier

De nieuwe, ruimere Transit Courier is nog steeds compact. 

Met een laadlengte van 1,8 m en een breedte van 1,22 m tussen de wielkasten is er plaats voor twee europallets en een maximaal laadvermogen van 850 kg***.  Een verhoogde dakhoogte van 1,25 m maakt het volume nog groter. De E-Transit Courier heeft zelfs 44 l toegankelijke opslagruimte extra in de frunk.

2023_FORD_TRANSIT_COURIER_06

De Transit Courier beschikt over de nieuwste SYNC 4 met een 8 inch of 12 inch touchscreen en smartphone mirroring1.  Met ingebouwde modem voor verbeterde connectiviteit, realtime navigatie en draadloze updates. Met de modem zijn ook een reeks verbonden beveiligingsfuncties en functies voor de status van het voertuig mogelijk, zodat je geïnformeerd blijft en de controle behoudt.

transit-courier-2023-interieur-min-638296994487893840

De Transit Courier zit vol met geavanceerde functies die je helpen je werkdag door te komen. Intelligente rijhulpsystemen2, waaronder Adaptive Cruise Control met rijbaanassistent, Pre-Collision Assist, Intelligent Speed Assist en Rear Parking Aid, maken rijden, parkeren en werken eenvoudiger, slimmer en veiliger2.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Transit

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op