De A-Klasse Limousine

De A-Klasse Limousine is de revolutionaire compacte variant van de premium limousinereeks van Mercedes-Benz.
mercedes-benz

Hoe wilt u de Mercedes-Benz A-Klasse Limousine rijden?

Kopen vanaf

€ 40.657

Private lease vanaf

 € 570

Business lease vanaf

€ 462

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

18C0485_008
18C0777_009

Exterieurdesign: sportief en modern karakter.

Het exterieur van de A-Klasse Limousine is de perfecte mix van sportiviteit en progressiviteit. De strakke oppervlakken met gereduceerd aantal lijnen, de 16 tot 19 inch grote velgen en de geprononceerde wielkasten zorgen voor een sportief uitzicht en gevoel op de weg. Daarbij komt het progressieve design: een lange, ver naar beneden doorgetrokken motorkap, een diamond grille met één lamel, chroompins (optie) en de geïntegreerde Mercedes-Benz ster.

18C0776_021

Interieurdesign: de interieurrevolutie.

Met de moderne, vernieuwende uitstraling van het interieur van de A-Klasse heeft Mercedes-Benz voor een interieurrevolutie gezorgd. Die revolutie bereikt een toppunt dankzij het nieuw vormgegeven dashboard, zonder overkapping boven de displays. Zo strekt het vleugelvormige centrale deel zich uit van het ene voorportier naar het andere. Hét pronkstuk in een design dat sportiviteit en dynamiek uitstraalt en dat extra benadrukt kan worden door de 64 kleuren van de als optie leverbare sfeerverlichting.

a-klasse-limousine

Plug-in hybrid: de eerste hybride A-Klasse Limousine.

De plug-in hybrid-technologie van de A-Klasse combineert de dynamiek en efficiëntie van een elektromotor met de actieradius van een verbrandingsmotor. Samen zorgen ze voor een maximaal systeem vermogen van 160 kW (218 pk)[1] en een maximumkoppel van 230 Nm[1]. In de stad zorgt de elektromotor ervoor dat u puur elektrisch maximaal 71 kilometer kan rijden. Zo bent u het grootste deel van uw dag ontspannen emisievrij aan het rijden. Verder kan de elektromotor voor extra vermogen zorgen bij het accelereren.

17C829_007

MBUX en sportief three box-design.

Vanbinnen valt de A-Klasse Limousine op met zijn MBUX. Dat systeem ondersteunt u onder andere met de widescreen cockpit met hoge resolutie, de touchscreen bediening, de navigatieweergave met augmented reality-technologie en de spraakherkenning die wordt geactiveerd met het codewoord 'Hey Mercedes'. Vanbuiten maakt de A-Klasse Limousine dan weer indruk met de vloeiende lijnen van zijn sportieve three box-design. Zo oogt het model niet alleen dynamisch, maar is het ook tijdloos elegant.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Mercedes-Benz A-Klasse Limousine

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op