De nieuwe Fiesta

Met een opvallend nieuw exterieur rijdt de iconische compacte auto stijlvol door de stad. Vooruitstrevende technologieën, zoals een gloednieuw, interactief digitaal instrumentenpaneel, zorgen voor efficiëntere en aangenamere ritten.
ford

Hoe wilt u de Ford Fiesta rijden?

Kopen vanaf

€ 24.700

Private lease vanaf

 € 419

Bijtellingspercentage

22%

Geïnteresseerd?

Kom meer te weten over de 
Ford Fiesta

2021_FORD_FIESTA_ST-LINE_04
2021_FORD_FIESTA_ST-LINE_03

Pak je dag aan met de nieuwe Ford Fiesta.

Met een opvallend nieuw exterieur rijdt de iconische compacte auto stijlvol door de stad. Vooruitstrevende technologieën, zoals een gloednieuw, interactief digitaal instrumentenpaneel, zorgen voor efficiëntere en aangenamere ritten. Een keuze aan geavanceerde Fiesta EcoBoost Hybrid-opties zorgt voor responsievere, pittigere rijprestaties, met een indrukwekkend brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. En met een reeks unieke uitvoeringen – van de sportieve styling van de Fiesta ST-Line, het eersteklas comfort van de Fiesta Titanium tot het robuuste outdoorkarakter van de Fiesta Active – vind je de perfecte nieuwe Ford Fiesta die bij je past. Wil je als eerste alles weten van de nieuwe Fiesta met EcoBoost Hybrid motor, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

2021_FORD_FIESTA_ST-LINE_INTERIOR_07

Digitaal instrumenten paneel

Het nieuwe 12,3 inch digitale instrumentenpaneel van de Fiesta toont de bestuurdersinformatie in hoge resolutie met intuïtieve en gemakkelijk te lezen pictogrammen. Je kunt ook prioriteit geven aan welke informatie wordt weergegeven, inclusief navigatiewaarschuwingen, en de voorkeursinstellingen van individuele bestuurders programmeren. 

ford-fiesta-FoE-3_BX726_51303_L_52972-16x9-2160x1215-DCT-fc.jpg.renditions.extra-large

EcoBoost Hybrid Powershift

EcoBoost Hybrid Powershift is een zeventraps automatisch transmissiesysteem met dubbele koppeling, dat helpt om de CO2-uitstoot en verbruikskosten te verminderen. Dankzij een groter aantal overbrengingsverhoudingen, een licht ontwerp en een geavanceerde dubbele koppeling kun je soepel, naadloos schakelen. De Fiesta EcoBoost Hybrid levert een efficiëntere en gebruiksvriendelijke aandrijving, vooral in stadsverkeer met veel stoppen en starten.

Geïnteresseerd? Kom meer te weten over de Ford Fiesta en de diverse uitvoeringen

Interesse? Laat weten waar we u bij kunnen helpen en wij nemen contact met u op