Sport Editions voor de A-Klasse en C-Klasse


De compacte A-Klasse en de C-Klasse Limousine en Estate zijn tijdelijk leverbaar als Sport Edition. Voor beide modellen is een sportief en attractief optiepakket samengesteld dat een aanzienlijk klantvoordeel oplevert van ruim € 4.000,-.

 

A-Klasse Sport Edition

Nieuw leverbaar op de A-Klasse is de ‘Sport Edition’ die het sportieve uiterlijk van de A-Klasse combineert met een uitgebreid optiepakket. Denk aan een AMG exterieur, sportstoelen, achteruitrijcamera, 18-inch lichtmetalen velgen, high-performance LED-koplampen, 8-inch mediadisplay en smartphone integratie. Het klantvoordeel loopt hiermee op tot € 4.150,-.

 

De rijke uitrusting van de A-Klasse Sport Edition is verder uit te breiden met het Upgrade pack Sport Edition, waarmee de A-Klasse aanvullend wordt voorzien van metallic lak, Garmin® MAP PILOT incl. Live Traffic en de actieve parkeerassistent. Bij dit pakket loopt het totale klantvoordeel met € 640,- op tot maar liefst € 4.790,-.

 

Er is al een A-Klasse Sport Edition leverbaar vanaf € 30.345,-- incl. BTW. Bekijk de volledige uitrusting van de A-Klasse Sport Edition in de prijslijst.

 

 

 

A-Klasse prijslijst

 

 

 


C-Klasse Sport Editions

Wie de C-Klasse Limousine en Estate een sportiever uiterlijk wil geven, heeft nu de beschikking over een aantrekkelijke Sport Edition met een direct klantvoordeel van € 5.707,--.

 

Rijk uitgerust op basis van een AMG Line exterieur en een AVANTGARDE interieur, zijn de Sport Editions onder meer voorzien van 18” AMG vijfspaaks lichtmetalen velgen, High-performance led-koplampen en een multifunctioneel AMG sportstuur. Dankzij verwarmbare voorstoelen, zitcomfortpakket, spiegelpakket en een dodehoekassistent worden ook het comfort- en veiligheidsniveau naar een hoger plan getild.

 

Bekijk de volledige uitrusting van de C-Klasse Sport Editions in de prijslijst.

 

 

 

C-Klasse Limousine prijslijst

 

 

 

 

 

 

C-Klasse Estate prijslijst

 

 

 

 
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart