smart #1 Preview Event

Om kennis te maken met de nieuwe volledig elektrische smart #1, organiseren wij op 25 en 26 november het smart #1 preview event.
smart

smart #1 Baan Twente Preview Event

Om kennis te maken met de nieuwe volledig elektrische smart #1, organiseert Baan Twente het smart #1 preview event. U bent bij deze van harte uitgenodigd om de nieuwe smart #1 gedurende openingstijden te komen bekijken en ervaren. 

Waar: 
Goudstraat 20, Hengelo (showroom bedrijfswagens)
 
Wanneer: 
25 & 26 november
 
Openingstijden: 
08:30 - 18:00

Komt u kennis maken met de smart #1 tijdens het Baan Twente preview event?


 

Meld u direct!

Zien wij u snel, meld u dan direct aan via de onderstaande aanmeldknop. 

EU_Brabus_Digital_White_Metallic_Side_Left_Lisbon-c4e109348bb06f29

smart #1: de ideale SUV voor in de stad gericht op de toekomst

De nieuwe smart #1 is de grootste en sterkste smart ooit. Dit geldt voor zowel de omvang als de elektrische prestaties van de compacte SUV. Het rijbereik van de #1 is goed voor maar liefst 440 km (WLTP) waardoor u met de 66 kWh accu ruim voldoende actieradius heeft om de reguliere ritten zonder zorgen te rijden. Wanneer u toch langere ritten gaat afleggen is met het piekvermogen van 150 kW de smart #1 in staat om met gelijkstroom (DC) bij snellaadstations de accu van 10 naar 80% op te laden in minder dan 30 minuten. De smart #1 is verkrijgbaar vanaf € 41.395.

 

uitvoeringen

Welke smart #1 is voor jou gemaakt?

De smart #1 is leverbaar in een 4-tal verschillende uitvoeringen, namelijk de Launch Edition, Premium en Pro+ en de BRABUS. De eerste modellen van de #1 worden begin 2023 uitgeleverd waarmee de eerste proefritten vanaf medio 2023 gerealiseerd kunnen worden.

stats smart
image (3)

BRABUS

De smart #1 is ook verkrijgbaar als BRABUS! Deze sporty #1 heeft een prijs van € 48.895,- incl. BTW. Bij deze uitvoering komt een gepassioneerde combi van power en performance samen. De smart #1 BRABUS tilt sportiviteit naar een hoger niveau en garandeert een rijervaring waar u altijd al van droomde.

Dit is waar snelheid en sensatie samenkomen. Elke trip van 0-100 km/u in 3,9 seconden en geniet van de kracht van elegantie en prestaties.

De BRABUS heeft een gecombineerd bereik  van 400 km en een DC-laadtijd van onder de 30 min 10-80% (150 kW).1

Gecombineerd elektriciteitsverbruik in kWh/100 km: --- (NEDC) / 17,9 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO2-uitstoot in g/km: 0 g/km; Elektrisch bereik (WLTP) in km: 400 km.

Komt u kennis maken met de smart #1 tijdens het Baan Twente smart #1 preview event?

Meld u direct!

Zien wij u snel, meld u dan direct aan via de onderstaande aanmeldknop. 

P051_DSCF4380_EU.

Veel geselde vragen over Smart bij Baan Twente

Is Baan Twente officieel Mercedes-Benz dealer?

Ja, Baan Twente is officieel Mercedes-Benz dealer en is gevestigd in Twente met twee personenwagens vestigingen

Biedt Baan Twente zowel occasions als nieuwe modellen aan?

Jazeker, Baan Twente heeft een ruimte voorraad aan nieuwe auto's en occasions. Uiteraard kunt u ook een auto komen samenstellen.

Kan ik online een onderhoudsafspraak inplannen voor mijn Mercedes-Benz?

Ja, online een afspraak inplannen kan via Werkplaatsafspraak maken op onze website. Liever telefonisch een afspraak inplannen, ga dan naar onze contact pagina.

Verkopen jullie nieuwe modellen uit voorraad?

Jazeker. Wij hebben een grote voorraad met zowel nieuwe als tweedehands Mercedes-Benz modellen. Bekijk hier het aanbod en vind de Benz die bij je past!

Kan ik bij Baan Twente een auto leasen?

Uiteraard is het mogelijk om een Mercedes-Benz te leasen. Wij bieden verschillende vormen van lease aan waaronder Financial lease, Private lease en Zakelijk lease.