Voorruit repareren of vervangen?

Met een Mercedes-Benz originele voorruit heeft u altijd optimaal zicht!


Toch zijn deze glazen staaltjes van techniek niet immuun voor de realiteit van de weg: steenslag kan uw voorruit zomaar beschadigen. Baan Twente geeft u deskundig advies:


Repareren of vervangen

Bij Baan Twente wordt de ster in de voorruit nauwkeurig schoongemaakt om een zo egaal mogelijke opening te creëren. De monteur laat het vulmiddel volledig handmatig invloeien en ziet erop toe dat het vulmiddel naar alle hoeken uitvloeit. Deze techniek zorgt ervoor dat de reparatiezone veel minder opvallend is.


Feilloze plaatsing: lijm

Wist u dat de voorruit verlijmd wordt aan de carrosserie? De voorruit wordt zo een dragend deel van uw auto en draagt wezenlijk bij aan de stijfheid van de carrosserie. Het spreekt voor zich dat de lijm die daarbij wordt gebruikt een cruciale rol speelt. Wij gebruiken de lijm die Mercedes-Benz zelf heeft ontwikkeld, conform alle veiligheidseisen.


Met de precisie van een sensor

Achter de voorruit huist veel moderne technologie. Licht- en regensensoren, camera’s, head- up displays... Wanneer uw voorruit moet worden vervangen of gerepareerd, is het belangrijk dat hiervoor de juiste apparatuur wordt gebruikt. Baan Twente kalibreert alle elementen met apparatuur die speciaal is afgestemd op uw Mercedes-Benz. Neem contact op of maak een afspraak online:


Contactgegevens Baan Twente


Maak een afspraak


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart