• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Voor kleine gebruikssporen

Krassen, butsen of steenslag, er zijn beschadigingen die voor de eigenaar pijnlijker zijn dan voor de auto zelf. Kleine beschadigingen aan buiten- en binnenkant, die in de loop van een autoleven gewoon niet te vermijden zijn. In vele gevallen kunnen dat soort beschadigingen heel eenvoudig worden weggewerkt zonder onderdelen te vervangen. Daar is Mercedes-Benz SmallRepair voor bedoeld. Dankzij innovatieve reparatietechnieken worden kleine beschadigingen van interieur en exterieur snel en voordelig verholpen. Zonder onderdelen te vervangen. 

Glas - herstellen in plaats van vervangen

Een klein steentje kan al grote schade aanrichten aan uw voorruit - zodat u plots geen veilig overzicht meer hebt. Maar Mercedes-Benz SmallRepair verschaft u snel weer een klare kijk. En de ruit hoeft echt niet altijd vervangen te worden. Dankzij ons innovatief systeem voor ruitherstelling kan kleine glasschade snel en duurzaam worden gerepareerd, tegen lage kosten. Sterker, veelal vergoed de verzekering bij autoruitschade.

Kunststof - waarom vervangen als wegwerken volstaat?

Een krappe parkeerplaats of opvliegende steentjes op een bouwwerf; een klein beetje pech laat al gauw sporen na op de bumper van uw voertuig. Om deze schade te verwijderen, worden de onderdelen gewoonlijk vervangen of opnieuw gelakt. Maar nu kunnen kleinere scheuren, gaten of krassen op de bumpers ook zonder problemen en snel worden gerepareerd, dankzij de Mercedes-Benz SmallRepair.

Deuken - eenvoudig in plaats van omslachtig

Een klein ongelukje in de vorm van een deuk is snel gemaakt - en dankzij Mercedes-Benz SmallRepair ook snel weer weggewerkt. Want vele deuken in het koetswerk waarbij de lak niet beschadigd is, kunnen probleemloos worden uitgedeukt. De deuk mag dan wel geen scherpe randen hebben en moet van binnenuit bereikbaar zijn. Onze koetswerk- en lakspecialisten geven u hierbij graag individueel advies.

Lak - klein in plaats van groot oppervlak

Bij een kleine kras, bijvoorbeeld in de bumper, wordt met Mercedes-Benz SmallRepair niet het volledige onderdeel gelakt, maar alleen de beschadigde plek zelf. Hierbij maken we gebruik van onze precieze plaatselijke lakmethode. Zodat kleine lakschade geen groot probleem wordt.

Velgen - herstellen in plaats van vervangen

Kleine krassen en deuken in de gelakte lichtmetalen velg? Geen probleem. Mercedes-Benz SmallRepair geeft hem zijn oude glans terug en biedt een voordelig en snel alternatief voor het vervangen van de velg.

Interieur - renoveren in plaats van vernieuwen

Kleine schoonheidsfoutjes in het leder of de bekleding van uw zetels kunnen met Mercedes-Benz SmallRepair probleemloos worden bijgewerkt. Dankzij onze alternatieve reparatiemethodes bent u snel verlost van kleine scheurtjes, gaatjes en krassen.

 

Waar bent u naar op zoek?