• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Wanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zaken mee doen. U kunt uw verzekeraar melden dat u uw Mercedes-Benz liever naar uw eigen dealer brengt. Bovendien heeft u bij Baan Twente de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen, middels originele onderdelen en tegen marktconforme prijzen. Eigenschappen die een positief effect hebben op de waarde van uw Mercedes. 


Grote plaatwerkschade
Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. En het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen, zodat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uitziet, maar ook voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die Mercedes-Benz nu eenmaal stelt. U heeft tenslotte niet voor niets voor een Mercedes-Benz gekozen.

Kleine plaatwerkschade
Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten worden. Uw Mercedes-Benz dealer heeft de techniek en ervaring in huis om kleine schade snel te verhelpen. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Vraag uw dealer eens naar de mogelijkheden en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt tegen een aangename prijs.

Ruitschade
Een ongewenste ster in uw voorruit wordt door uw Mercedes-Benz dealer met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is de Mercedes-Benz dealer het aangewezen adres.

Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en dat ze vakkundig worden geplaatst. Zo maakt de voorruit van uw Mercedes-Benz deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto en is bijvoorbeeld het correct functioneren van de regensensor mede afhankelijk van de kwaliteit van de montage van de voorruit. Daarom is het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen en vakkundige montage door uw Mercedes-Benz dealer essentieel. Voor volledige vervanging van de voorruit hanteren enkele verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. In dat geval neemt Mercedes-Benz veelal een deel van het eigen risico voor zijn rekening.

SmallRepair
Er zijn beschadigingen die voor de eigenaar pijnlijker zijn dan voor de auto zelf: kleine beschadigingen aan buiten- en binnenkant, die in de loop van een autoleven simpelweg niet te vermijden zijn. In vele gevallen kunnen dat soort beschadigingen heel eenvoudig worden weggewerkt zonder hele onderdelen te vervangen. Met Mercedes-Benz SmallRepair bieden we u de mogelijkheid om kleine deuken, steenslag in de voorruit of beschadigingen aan de bumpers snel en vooral goedkoop weer te laten verdwijnen.

 


BAAN TWENTE - SCHADEHERSTEL

Platinastraat 7
7554 NC HENGELO (O)

074 - 290 09 91
schade@baantwente.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur - 17.00 uur

 

Waar bent u naar op zoek?