• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

De kwaliteit van een Mercedes-Benz personenwagen staat natuurlijk niet ter discussie. Veilig, comfortabel, betrouwbaar en stijlvol. Maar zelfs uw Mercedes-Benz moet periodiek voor onderhoud naar de garage worden gebracht. Daarmee verzekert u zich van een lange storingsvrije inzet. U kunt blijven genieten van het beste dat Mercedes-Benz te bieden heeft.

Weten waar u aan toe bent

Of het nu om een verlenging van de garantie gaat of een fullservice-contract, er is een perfect Mercedes-Benz servicecontract voor elke wens en elke portemonnee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om aanvullende werkplaatskosten. Onverwachte reparaties, onderhoudswerkzaamheden of de vervanging van slijtageonderdelen zijn al in overeenstemming met het servicecontract gedekt.

Uiteraard wordt rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeur en wensen. Daarmee plant u het onvermijdelijke en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw mobiliteit. Die blijft gewaarborgd. Met het Mercedes-Benz Servicecontract weet u waar u aan toe bent. 

Gegarandeerde kwaliteit

Groot voordeel van het Mercedes-Benz Servicecontract is dat u voor onderhoud gewoon bij uw vertrouwde Mercedes-Benz dealer terecht kunt. Met het servicecontract bent u altijd verzekerd van Mercedes-Benz kwaliteit - van de services van gekwalificeerde werkplaatsspecialisten en van Mercedes-Benz originele onderdelen.

 

Waar bent u naar op zoek?