• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Ga voor maximale duurzaamheid, kies voor originele onderdelen

Met Mercedes-Benz originele onderdelen rijdt u veilig, bent u verzekerd van een lange levensduur van uw onderdelen en rijdt u duurzaam. Hiermee blijft uw Mercedes altijd een echte Mercedes. Tot in de kleinste details.

Alle originele Mercedes-Benz onderdelen worden intensief getest en zijn exact op elkaar afgestemd. Dat geldt ook voor originele onderdelen voor het exterieur van uw auto. Dit biedt maximale bescherming voor inzittenden en voetgangers, want veiligheid staat bij Mercedes-Benz hoog in het vaandel.

Het spaarzame alternatief

Hoge kwaliteit en veiligheid gewenst, maar liever iets betaalbaarder? Kies dan voor Mercedes-Benz ruilonderdelen. Deze zijn tot wel 50% voordeliger dan nieuwe onderdelen. Toch voldoen ze aan dezelfde kwaliteitsstandaard als nieuwe onderdelen.

Mercedes-Benz originele ruilonderdelen worden door specialisten hersteld en aan de nieuwste stand der techniek aangepast. Daardoor voldoen ze in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid weer aan de hoge eisen van Mercedes-Benz. Bovendien draagt u met de keus voor ruilonderdelen, want hergebruik, bij aan een beter milieu. En dat alles met behoudt van dezelfde fabrieksgarantie als nieuwe onderdelen.

Exterieur-onderdelen

Mercedes-Benz originele onderdelen garanderen maximale bescherming voor inzittenden en voetgangers. Alle onderdelen worden intensief getest en zijn perfect op elkaar afgestemd. Dat geldt met name voor het exterieur van uw Mercedes.

Banden & velgen

Banden en velgen zijn de enige verbinding tussen uw Mercedes en de weg. De staat van uw banden is van groot belang voor een goede wegligging en een optimale remweg.

Motorolie & andere vloeistoffen

Een olie die op basis van jarenlange ervaring en deskundigheid voor Mercedes-voertuigen ontwikkeld werd. De Mercedes-Benz originele motorolie, die zich door zijn lage verbruik en lange levensduur onderscheidt, werkt perfect met de motor van uw voertuig samen. 

Onderhoudsmiddelen

Het leven zit vol verrassingen. Een paaltje, steenslag, grote stukken bagage, guur weer of een ander voertuig kunnen vervelende sporen op uw Mercedes achterlaten: van een klein schrammetje tot grote schade bij een ongeval.

WebParts (voor zakelijke klanten)

Speciaal voor zakelijke klanten is er Mercedes-Benz WebParts, een online bestelplatform waarop 24 uur per dag Mercedes-Benz originele onderdelen te vinden zijn en direct besteld kunnen worden. Handig wanneer het u aan tijd ontbreekt en niet afhankelijk wilt zijn van reguliere openingstijden.

 

Waar bent u naar op zoek?