• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Sneller. Comfortabeler. Overzichtelijker. De nieuwe Mercedes me-apps.

Mercedes me

Mercedes me verbindt u met uw auto. En uw auto met alles dat voor u belangrijk is. Stap in de wereld van intelligente connectiviteit. Het enige dat u daarvoor nodig heeft, is uw Mercedes-Benz. Onze connectiviteitsoplossingen brengen u en uw auto nóg dichter bij elkaar en maken ook de bediening intuïtiever.

Dankzij feedback van bestaande Mercedes Me-gebruikers is het nu nog eenvoudiger om naar afzonderlijke functies te zoeken. Dit aan de hand van een nieuwe onderverdeling in drie verschillende apps: Mercedes me 2020, Mercedes me Service en Mercedes me Store. In het hoofdmenu kunt u tussen apps wisselen zonder deze te openen. Of u wordt automatisch naar de gewenste app doorgestuurd. U kunt uw bestaande Mercedes me ID gebruiken om uw account en Mercedes-Benz te beheren. Hebt u nog geen Mercedes me ID? Registreer u dan hier of direct in uw Mercedes me-app. Downloaden van de Mercedes me-app kan in de Apple Store of Google Play (voor Android gebaseerde besturingsystemen).  

 Nog geen account? Hier kunt u Mercedes Me aanvragen Al een account? Aanmelden bij Mercedes Me 


 

Mercedes me 2020

Service & Onderhoud

Altijd overzicht! Met deze app kunt u altijd en overal de actuele voertuigstatus bekijken, bijvoorbeeld of de ruiten zijn gesloten en de portieren zijn vergrendeld, of de bandenspanning klopt en wat het brandstofpeil is.Uw favoriete functies vindt u eenvoudig en snel dankzij het gepersonaliseerde startscherm.

Mercedes me Service-app

Uw digitale assistent voor onderhoudsbeurten.We willen dat uw Mercedes-Benz altijd in topvorm is. Om die reden herinnert de Mercedes me Service-app u altijd op tijd aan de volgende onderhoudsbeurt. Vervolgens kunt u direct in de app snel en eenvoudig een afspraak maken bij de door u gewenste werkplaats. In de app vindt u ook handige 'how-to'-video's waarmee u meer over uw Mercedes-Benz te weten komt.

Mercedes me Store-app

Houd de looptijd van de digitale producten voor uw Mercedes-Benz in de gaten, verleng eventueel uw contracten en vind nieuwe producten voor uw Mercedes-Benz. Heel eenvoudig en overzichtelijk in de nieuwe Mercedes me Store-app.

Mercedes me, ook voor oudere modellen

Mercedes me is ook beschikbaar voor oudere modellen van Mercedes-Benz. Dankzij de Mercedes me-adapter. Met deze speciale adapter, die verkrijgbaar is bij ons, kunt u een aantal handige functies van uw auto vanaf een met Bluetooth compatibele smartphone bedienen. Lees er hier meer over. 

 

Waar bent u naar op zoek?