Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel

Onze manier van reparerenWanneer u schade heeft aan uw Mercedes-Benz, is de keuze van het schadeherstelbedrijf helemaal aan u. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstelbedrijf waar zij zaken mee doen.


U kunt uw verzekeraar melden dat u uw Mercedes-Benz liever naar uw Mercedes-Benz dealer brengt. Dan heeft u de zekerheid van het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Programma. Uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen tegen marktconforme prijzen. Bovendien behoudt uw Mercedes-Benz zijn waarde.


Een Mercedes-Benz dealer is minstens zo goed uitgerust als een gespecialiseerd schadeherstelbedrijf. Met één groot verschil: hij kent uw Mercedes-Benz als geen ander. En dat maakt uw Mercedes-Benz dealer tot dé expert bij uitstek. Bovendien gebruikt uw Mercedes-Benz dealer Mercedes-Benz originele onderdelen om uw auto in perfecte en veilige staat terug te brengen. U kunt dus met een gerust hart weer in uw auto stappen als deze uit de werkplaats van de Mercedes-Benz dealer komt.


Grote plaatwerkschade
Juist bij grote schade komt het aan op kennis en ervaring. En het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen, zodat uw auto er na de reparatie niet alleen weer als vanouds uitziet, maar ook voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen die Mercedes-Benz nu eenmaal stelt. U heeft tenslotte niet voor niets voor een Mercedes-Benz gekozen.


Kleine plaatwerkschade
Bij krassen en kleine deukjes hoeft er niet altijd uitgedeukt en compleet overgespoten worden. Uw Mercedes-Benz dealer heeft de techniek en ervaring in huis om kleine schade snel te verhelpen. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Vraag uw dealer eens naar de mogelijkheden en u zult zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt tegen een aangename prijs.


Ruitschade
Een ongewenste ster in uw voorruit wordt door uw Mercedes-Benz dealer met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar gerepareerd. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is de Mercedes-Benz dealer het aangewezen adres.


Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en dat ze vakkundig worden geplaatst. Zo maakt de voorruit van uw Mercedes-Benz deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto en is bijvoorbeeld het correct functioneren van de regensensor medeafhankelijk van de kwaliteit van de montage van de voorruit. Daarom is het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen en vakkundige montage door uw Mercedes-Benz dealer essentieel. Voor volledige vervanging van de voorruit hanteren enkele verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. In dat geval neemt Mercedes-Benz veelal een deel van het eigen risico voor zijn rekening. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart