Erkend Schadeherstel Certificaat voor Baan Twente


Mercedes-Benz introduceert het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Certificaat.Dit wordt uitgereikt aan Mercedes-Benz dealerbedrijven in samenwerking met schadeherstelbedrijven die schadeherstel volgens de strenge voorgeschreven criteria mogen uitvoeren. Voor de klanten betekent dit een belangrijke zekerheid: gegarandeerd goed gerepareerd – volgens Mercedes-Benz normen.Onlangs is het Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel Certificaat uitgereikt aan ons.


Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel is voor consumenten een belangrijk keurmerk. Het merkgarantie-certificaat dat hierbij hoort, staat voor 100% Mercedes-Benz kwaliteit. Dat zit hem in een aantal belangrijke punten. Om te beginnen werkt een gecertificeerde bedrijf volgens de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen van het merk. Bij reparaties maken speciaal opgeleide monteurs gebruik van de specialistische Mercedes-Benz apparatuur en uiteraard ook van Mercedes-Benz originele onderdelen. Het resultaat: een auto die na eenreparatie er weer net zo uitziet én veilig is als voor de reparatie.


Gegarandeerd goed. Het hoge kwaliteitsniveau van Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel komt ook tot uiting in de garantietermijnen.Voor de reparatie zelf geldt een garantie van maar liefst vier jaar. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart