074 290 0900

Rijscholen financieringsactie en verlengde garantie!

Leasen voor een scherp tariefWie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Bij Mercedes-Benz staan veiligheid en comfort voorop. Net als kwaliteit en betrouwbaarheid. Thema’s die u als rijschoolhouder vast meteen herkent. Bovendien wilt u in een aantrekkelijke lesauto rijden – en uw leerlingen ongetwijfeld ook. Sterker nog: dat vinden zij waarschijnlijk het belangrijkste. Want wie wil nou niet z’n eerste kilometers in een Mercedes-Benz rijden?


Leasen voor een scherp tarief

U geeft al les in de sportieve A-Klasse Business Solution voor het scherpe tarief van € 799,- per maand*.Voor € 865,- per maand lessen uw leerlingen in de stijlvolle B-Klasse Business Solution.


Het mooiste visitekaartje: de A- of B-Klasse Business Solution.

Stap in de Business Solution van de A- of B-Klasse en geniet elk lesuur weer van de rijke standaarduitrusting, met onder meer een uitgebreid navigatiesysteem met Live Traffic Information, Mercedes me connect en lichtmetalen velgen. Uw voordeel kan oplopen tot ruim € 5.000,-.


Waardebon voor Peter Claassen Dubbele Bediening

De Business Solutions van Mercedes-Benz zijn eenvoudig om te bouwen tot lesauto. Dat is nu extra aantrekkelijk met de waardebon van € 450,- voor de montage van de dubbele bediening bij Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV.

Verantwoord rijden

Als u kiest voor Mercedes-Benz, kiest u voor verantwoord en representatief rijden. Met een efficiënte motor, een gunstig brandstofverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Bovendien kiest u met Mercedes-Benz voor het mooiste visitekaartje van uw rijschool.
Actievoorwaarden

  • Op basis van full operational lease. 36 maanden, 60.000 km.jr. 


Rijschool-actie rente 2,99%


Scherpe rente en gratis 2 jaar SterGarantie!

Mercedes-Benz Financial Services biedt ondernemers tijdelijk een extra aantrekkelijk aanbod. Tot en met 30 september 2017 financiert u tegen slechts 2,99% en daarnaast ontvangt u gratis 2 jaar SterGarantie. Inclusief 2 jaar fabrieksgarantie heeft u in totaal 4 jaar garantie op uw Mercedes-Benz.


Actievoorwaarden

  • Actie is geldig t/m 31 december 2017.

  • Actie alleen geldig voor de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse & B-Klasse.

  • Actie geldt voor Netto Financial Lease.

  • Minimaal te financieren bedrag € 12.500,-.

  • Minimale looptijd 24 maanden.

  • Maximale looptijd 60 maanden.