Vacature

ICT-Specialist

Vestiging Mercedes-Benz Hengelo
32-40 uur

mercedes-benz

Wil jij de aanjager zijn in de verdere digitalisering van Baan Twente. Reageer dan op onderstaande vacature en vind je droombaan!

ICT-Specialist

32-40 uur
Vestiging Mercedes-Benz Hengelo

ict specialist 1

Als ICT- specialist plan en implementeer je de digitale transformatie voor alle vestigingen van Baan Twente. Je bent de de aanjager en coördinator van nieuwe digitale technologieën waarmee de bedrijfsdoelen efficiënt en effectief gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast weet jij hoe de bestaande processen ondersteund kunnen worden en ben je onze specialist voor werkplek-, netwerk- en applicatie- vraagstukken. Jij combineert de kennis van de bestaande processen met een goede visie op de toekomst. Hierdoor bestaat een dag uit het leven van onze ICT-specialist uit de volgende werkzaamheden:

·         coördineren en mede-vormgeven van de vele digitaliseringsinitiatieven;

·         professionaliseren van de ICT-ondersteuning leidend tot efficiënt en effectief werken;

·         betrekken van de afdelingen en enthousiasmeren van de medewerkers bij de digitale transformatie;

·         samen met je collega’s ben jij het aanspreekpunt voor de dagelijkse ICT-uitdagingen op het gebied van applicatie-, netwerk- en werkplekbeheer.

Onze ICT-specialist beschikt over onderstaande competenties:

·         opleiding (MBO+) en ervaring op ICT-gebied;

·         een onderzoekende geest die nieuwe technologieën wil begrijpen en de invloed hiervan op bestaande processen goed kan inschatten;

·         respect voor bestaande procedures en werkwijzen met de mentale flexibiliteit om deze ter discussie te stellen;

·         ervaring met projecten en projectmanagement;

·         ervaring met het dagelijkse werkplek-, netwerk- en applicatiebeheer;

·         goede communicatieve vaardigheden;

·         doelgericht, proactief en flexibel;

·         een dienstverlenende instelling en teamspeler.

DSC00480

Naast de uitstekende onderlinge sfeer biedt Baan Twente:

een zeer afwisselende Baan met ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Een bedrijf met een degelijk sociaal beleid en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Baan Twente

Baan Twente is merkdealer van Ford, Mercedes-Benz, Smart en Fuso. Ook Baan Trucks, Baan Schadeherstel en Mobility++ behoren tot de groep. Zij heeft ruim 200 medewerkers in dienst en is een moderne, groeiende organisatie met enthousiaste en gekwalificeerde mensen. De klantgerichte organisatie staat borg voor een goed advies en professionele service.

Enthousiast?

Word jij enthousiast van de functie ICT- specialist en wil jij deel uit maken van ons team? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar t.bonsel@baantwente.nl t.a.v. Tanja Bonsel.

Solliciteer direct