Occasions Twente


Occasions in Twente schaft u natuurlijk aan bij Baan Twente, het adres voor een Mercedes-Benz. Wij zijn een officiële Mercedes-Benz dealer en een grote speler op het gebied van kwaliteit en service. De naam Mercedes-Benz is een synoniem voor innovatie, kwaliteit, veiligheid, rijbeleving en stijl. We staan volledig achter al onze personenauto’s en bestelwagens, ook als die in handen komt van een volgende generatie eigenaren. Binnen Baan Twente weet u waar u aan toe bent. Geen verrassingen of onduidelijkheden, als u een occasion bij ons koopt zorgen wij ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld is. Bij ons vindt u een groot aanbod van kwalitatief uitstekende occasions, zowel voor privé gebruik als zakelijk. Als zakelijke rijder wilt u dat uw bestelwagen bij uw onderneming past. Een Used 1 occasion Citan, Vito, V-Klasse of Sprinter zal u zeker niet teleurstellen. Als privé rijder kiest u voor een SterOccasion. Welke klasse u ook wilt rijden, wij hebben altijd een passend model voor u.


Kwaliteit occasions van het hoogste niveau bij Baan Twente

Used 1 is het officiële kwaliteitskeurmerk van Mercedes-Benz en wordt uitsluitend gebruikt op bestelwagens die aan de scherpste eisen voldoen. Om dit keurmerk te krijgen worden deze wagens op 110 punten gecontroleerd en goedgekeurd. Zo kunnen wij u deze voor de hoogst mogelijke kwaliteit en voor een scherpe prijs aanbieden. Voor personenauto’s gebruiken wij het keurmerk SterOccasions. Zorgvuldig onderhouden met een gegarandeerde lage kilometerstand die nog net zo Mercedes-Benz is als op de eerste dag dat deze uit de fabriek is komen rollen. Pas na een intense controle kunnen auto’s dit keurmerk ontvangen. Doordat u een occasion koopt met een keurmerk ontvangt u bovendien garantie. Voor Used 1 ontvangt u 12 maanden garantie en voor een SterOccasion kan dit zelfs oplopen tot 24 maanden.


Uw occasion verdient de allerbeste Service

Met een occasion van Baan Twente weet u wat u in huis haalt. Het aanbod is groot, dus grote kans dat ook uw droomauto erbij zit. Als officiële dealer gebruiken wij alleen de officiële Mercedes-Benz onderdelen. Dit heeft voor u een groot voordeel. Doordat wij ons onderhoud en de bijkomende service uitvoeren volgens de officiële Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften, blijft uw occasion jarenlang in topconditie. En dat is niet alles. Door deze onderdelen te gebruiken behoudt u vaak uw fabrieksgarantie op onderdelen. Dit recht vervalt zodra u een ander merk onderdelen gebruikt.

Bij Baan kunt u bovendien een extra Service contract afsluiten zodat u zeker weet dat uw occasion het allerbeste krijgt. Met het Mercedes-Benz Service Contract dekt u voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand de kosten voor reparatie, onderhoud, vervanging van banden en hulpverlening van uw Mercedes-Benz dealer af. Financiële tegenvallers behoren daardoor definitief tot het verleden. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw persoonlijke voorkeur met betrekking tot de service. Onderhoud is onvermijdelijk als u uw auto in topconditie wilt houden. Met de service van Baan Twente hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kan u optimaal genieten van uw wagen. Welke Mercedes-Benz occasion u ook kiest, u bent altijd gegarandeerd van een auto met de beste kwaliteit en comfort. U kiest immers niet voor niets voor Mercedes-Benz.
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart